Αγγλία

Νασρί: «Θυμίζει Βενγκέρ ο Πελεγκρίνι»

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Σαμίρ Νασρί, πιστεύει πως η καριέρα του έχει αναγεννηθεί από τον νέο προπονητή της ομάδας Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Αναγεννημένος αισθάνεται ο Σαμίρ Νασρί φέτος θυμίζοντας τον παίκτη που όλοι θαύμασαν στην Άρσεναλ. Ο Γάλλος μέσος αποδίδει το γεγονός αυτό και στο νέο του προπονητή στη Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι.

«Ο προηγούμενος χρόνος ήταν για εμένα δύσκολος, λόγω του παραπτώματος που έκανα στο Euro και κάποιων άλλων προβλημάτων. Οπότε αυτό το καλοκαίρι “καθάρισα” το μυαλό μου και γύρισα με αποφασιστικότητα για μια καλή σεζόν. Και αυτή τη στιγμή όλα πάνε καλά», δήλωσε ο Νασρί. «Σε αυτό βοήθησε και ο κόουτς Πελεγκρίνι. Πραγματικά μου θυμίζει τον Αρσέν, σε σχέση με τον τρόπο που δουλεύει. Έχει την ίδια προσέγγιση με τον τρόπο που μίλα στους παίκτες και τους λέει πότε τα πράγματα είναι καλά και πότε κακά», πρόσθεσε ο Νασρί.

«Αισθάνομαι ότι με εμπιστεύεται και μου δίνει αρμοδιότητες στον αγωνιστικό χώρο. Όταν έχεις ένα προπονητή σαν αυτόν, θέλεις να του ανταποδώσεις την πίστη του και αυτό προσπαθώ να κάνω», κατέληξε.

Επιμέλεια: Δήμητρα Παναγοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x