Stoiximan Super League

Νάστος: «Ήμασταν καλύτεροι»

Στην ανωτερότητα του Ατρόμητου οφείλεται η νίκη απέναντι στον Απόλλωνα, όπως τόνισε ο Βαγγέλης Νάστος.

Στην καλή εικόνα που είχε ο Ατρόμητος απέδωσε την επικράτησε απέναντι στον Απόλλωνα ο Βαγγέλης Νάστος, με δηλώσεις του στη Nova. Ο έμπειρος αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου τόνισε μεταξύ άλλων πως πλέον το βάρος πέφτει στην αναμέτρηση της Πέμπτης για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:


«Αν σκεφτείς τα δύο γκολ που βάλαμε, ήμασταν λίγο τυχεροί στις κόντρες, αλλά δικαιούμασταν τη νίκη. Ημασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, κάναμε περισσότερες φάσεις από τον αντίπαλο. Το σημαντικό είναι πως δεν μείναμε στα προηγούμενα παιχνίδια, ειδικά στο τελευταίο στα Γιάννινα. Δουλέψαμε καλά και τα αφήσαμε πίσω. Κάναμε μία μεγάλη νίκη, μία σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήθελε το τρίποντο γιατί είναι χαμηλά στη βαθμολογία. Κοιτάζουμε πλέον το παιχνίδι της Πέμπτης για το Κύπελλο που είναι στους στόχους μας και συνεχίζουμε.

Δεν είναι ότι μας πείσμωσε. Είμαστε μία ομάδα που στοχεύει ψηλά και το θέμα είναι να μην μένεις πίσω. Πρέπει να έχεις το κουράγιο να επανέρχεσαι. Όταν είσαι μεγάλη ομάδα δεν πρέπει να παρασύρεσαι από ένα στραβό αποτέλεσμα. Αυτό κάναμε σήμερα. Πήραμε μία μεγάλη νίκη και έχουμε μπροστά μας χρόνο για να διορθώσουμε κάποια πράγματα.

Πιστεύω και ελπίζω πως ναι, θα είναι μία νέα αρχή για την ομάδα. Τα παιδιά δουλεύουν στην προπόνηση, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι μακρύ και δύσκολο φέτος το πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα. Οσο πιο σταθερή απόδοση έχουμε, τόσο καλύτερα θα είναι και τα αποτελέσματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x