Stoiximan Super League

Νάτχο: «Να το σηκώσω και εδώ»!

Την ευχή να κατακτήσει το Κύπελλο και στην Ελλάδα, όπως έχει καταφέρει σε Ρωσία και Ισραήλ, εξέφρασε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μπίμπρας Νάτχο.

Στο «PAOK TV» μίλησε ο Μπίμπρας Νάτχο μία ημέρα πριν τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Οι Θεσσαλονικείς προετοιμάζονται πυρετωδώς γι’ αυτό το ματς και θέλουν να ανατρέψουν το σε βάρος τους 2-1 του πρώτου παιχνιδιού ώστε να βρεθούν στον τελικό.

Ένας από αυτούς, μάλιστα, ο Μπίμπρας Νάτχο, εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος και τόνισε πως θα καταφέρει και με τον ΠΑΟΚ να κατακτήσει το Κύπελλο, όπως είχε κάνει στο παρελθόν τόσο στη Ρωσία όσο και στο Ισραήλ.

«Αισθάνομαι πολύ καλά και σωματικά. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και είμαι σίγουρος πως μπορούμε να κερδίσουμε αυτό το ματς. Όταν έπαιζα στο Ισραήλ πήρα το Κύπελλο, μετά πήγα στη Ρωσία και το ξαναπήρα. Τώρα νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το πάρω και εδώ» δήλωσε αρχικά ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το πώς περιμένει πως θα τον βρει η Πέμπτη, η επόμενη ημέρα δηλαδή μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Ελπίζω να μην υπάρχει ξύπνημα γιατί δεν θα έχει προηγηθεί ύπνος. Ελπίζω να έχουμε πανηγυρίσει όλο το προηγούμενο βράδυ και να συνεχίσουμε για τον τελικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x