Ναύπακτος: 85χρονος έτρεψε σε φυγή δύο επίδοξους κλέφτες

Λάθος… πόρτα χτύπησαν δυο νεαροί, που είδαν ότι ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στην κοινότητα Παλαιοπαναγιά της Ναυπάκτου ήταν ηλικιωμένος και ο ένας του ζήτησε λίγο νερό, προσπαθώντας να αποσπάσει την προσοχή του για να αρπάξει ο άλλος ό,τι πολύτιμο θα έβρισκε.

Παρά τα 85 του χρόνια, ο ιδιοκτήτης είναι αρκετά… κοτσονάτος και πολύ παρατηρητικός. Μόλις αντιλήφθηκε ότι θα πλήρωνε πανάκριβα την προθυμία του να προσφέρει νερό, άρπαξε ό,τι βρήκε μπροστά του κι άρχισε να χτυπάει με αυτό τον έναν από τους δύο «επισκέπτες» ο οποίος αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να αντιδράσει!

Τρομοκρατημένος, έφυγε τρέχοντας από το σπίτι, με τον συνεργό του και επίδοξο κλέφτη να τον ακολουθεί κατά πόδας για να μην… πάθει τα ίδια από τον αγριεμένο 85χρονο που είχε στραφεί πια προς το μέρος του! Τελικά, κατάφεραν να διαφύγουν, αλλά οι αστυνομικοί τους αναζητούν βάσει της περιγραφής που έδωσε ο ηλικιωμένος. Δεν αποκλείουν, μάλιστα, το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους ίδιους που είχαν ξαφρίσει τουλάχιστον δυο σπίτια στο ίδιο χωριό τις ημέρες πριν από το Πάσχα.

Πηγή: Protothema.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ