F1

Να’ τη και η Williams (pics)

Με λίγα… λόγια και περιμένοντας να αποδείξει τη δυναμική της στις πίστες, η Williams παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο.

Η Williams ακολουθεί την περσινή τακτική και σκοπεύει να εκπλήξει και πάλι με την παρουσία της. Αποφεύγοντας-κατά πάγια τακτική της-τις μεγαλοστομίες θέλει να μπει «σφήνα» ανάμεσα στις πιο… διαφημισμένες δυνάμεις, όπως η Mercedes, η Ferrari, η Red Bull και πλέον η McLaren-Honda.

inner

Το νέο της μονοθέσιο, ονόματι FW37, παρουσιάστηκε χωρίς «φανφάρες» λίγο πριν αρχίσουν οι δοκιμές στην πίστα της Χερέθ. Μετά από μια σεζόν με 320 βαθμούς, εννιά θέσεις στο πόντιουμ συνολικά και την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, αλλά χωρίς κάποια νίκη, αυτή είναι η βασική φετινή αποστολή για τους Φελίπε Μάσα και Βαλτέρι Μπότας που παραμένουν πίσω από το τιμόνι.

inner

«Μάθαμε πολλά κι εξελιχθήκαμε το 2014. Αυτό μας έκανε καλύτερη ομάδα και προετοιμαστήκαμε καλύτερα για τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας. Έχουμε δουλέψει σκληρά τους τελευταίους έξι μήνες πάνω στο νέο μας μονοθέσιο, αλλά έχουμε ακόμη πολλά περιθώρια βελτιώσεων. Έχω απόλυτη πίστη στην ομάδα μας πως θα έχουμε μια πετυχημένη σεζόν», δήλωσε το δεύτερο αφεντικό της ομάδας, η Κλερ Γουίλιαμς.

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x