Games

ΝΒΑ 2Κ15, πρώτη επαφή

Η παρουσίαση του NBA 2K στην Gamescom δεν κρύβει πάντα «τρελές» αποκαλύψεις.

Η παρουσίαση του NBA 2K στην Gamescom δεν κρύβει πάντα «τρελές» αποκαλύψεις.

Η 2K Sports προσφέρει πάντα στους επισκέπτες της γερμανικής έκθεσης τη δυνατότητα να βλέπουν από κοντά το νέο μέρος της σειράς, ωστόσο μόνο μέσω ενός pre-recorded video που δεν δίνει και αρκετές πληροφορίες.

Με τεράστιο ποσοστό των παικτών του NBA να βρίσκονται με τον πλέον αληθοφανή τρόπο περασμένοι στο παιχνίδι και πάνω από 5.000 extra animations να έχουν χρησιμοποιηθεί, βρισκόμαστε μπροστά σε ένα αποτέλεσμα που πλησιάζει την πραγματικότητα.

Οι εκπρόσωπο της Visual Concepts μίλησαν για τις βελτιώσεις που θα δουν οι παίκτες σε επίπεδο τεχνητής νοημοσύνης. Οι αθλητές που δεν ελέγχει ο παίκτης κινούνται πλέον πιο ρεαλιστικά στο χώρο, ενώ συνολικά η απόδοσή τους στον αγωνιστικό χώρο είναι καλύτερη.

Η ομάδα ανάπτυξης σημείωσε ακόμη πως και ο μηχανισμός του shooting έχει αλλάξει με τρόπο να επιβραβεύει τον παίκτη που γνωρίζει πώς να τον χειριστεί και όχι απλά αυτόν που προσπαθεί μονίμως να επιχειρήσει σουτ με τον αθλητή που έχει τα υψηλότερα ποσοστά.

Τον αρχάριο παίκτη θα βοηθήσει και μια προεραιτική μπάρα που δείχνει πότε είναι το κατάλληλο timing για το σουτ. Στα του gameplay, βελτιώσεις έχουμε και στο transition defending.

Διαβάστε τη συνέχεια του αφιερώματος εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x