Γ' Εθνική

Νέα ΑΕΚ και χωρίς… Big Mac

Το σήριαλ Ψωμιάδη στην ΑΕΚ έλαβε τέλος και ο δρόμος για τη νέα ΠΑΕ είναι ορθάνοιχτος. Επιδόθηκε στον πρώην παράγοντα η συμφωνία με το Δημόσιο και απομένει η δημοσιοποίηση της εκκαθάρισης.

Ο τελευταίος σκόπελος της ΑΕΚ στον δρόμο της εκκαθάρισης και της δημιουργίας νέας ΠΑΕ δείχνει πως ξεπεράστηκε οριστικά. Την Τρίτη επιδόθηκε στον Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, η κοινοποίηση της συμφωνίας της ΑΕΚ με το Δημόσιο.

Αυτό σημαίνει ότι πλέον αποκλειστικά το ελληνικό κράτος έχει το νομικό δικαίωμα για να συνεχίσει τον δικαστικό αγώνα κατά του πρώην παράγοντα της «Ένωσης». Έτσι, αφού στην ΑΕΚ ξεφορτώθηκαν και το πιο μεγάλο εμπόδιο όλα δείχνουν έτοιμα για τη δημοσιοποίηση της περιβόητης εκκαθάρισης που είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες και είχε «κολλήσει» στον Big Mac.

Όσον αφορά τη νέα ΠΑΕ οι διαδικασίες έχουν κορυφωθεί και ουσιαστικά το μόνο που απομένει είναι η διαγραφή της παλιάς από τα Μητρώα Α.Ε της Εφορίας, κάτι το οποίο πιθανότατα θα συμβεί τις προσεχείς ημέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x