Betmasters

Νέα αρχή και πιθανός «άσος» για τη Σλόβαν

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τη νίκη της ομάδας της Μπρατισλάβας στο ντέρμπι της πρώην Τσεχοσλοβακίας απέναντι στη Σπάρτα Πράγας για το Γιουρόπα Λιγκ.

Στον ένατο όμιλο της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης σε επίπεδο συλλόγων η σλοβάκικη Σλόβαν υποδέχεται την τσέχικη Σπάρτα, σ΄ ένα γκρουπ που η Νάπολι έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, με τις δύο ομάδες της πρώην Τσεχοσλοβακίας συν την ελβετική Γιουνγκ Μπόις να μάχονται για το δεύτερο εισιτήριο. Η αρχή των γηπεδούχων υπήρξε τραγική, όμως η απόσταση από τους αποψινούς αντιπάλους τους είναι μία νίκη: Τρεις βαθμοί!

Η Σλόβαν ψάχνει το πρώτο της γκολ στη φάση των ομίλων, στη συνέχεια ανέλιξη στο εγχώριο πρωτάθλημα όπου έχει μείνει πολύ πίσω (με την κακή της πορεία να οφείλεται στην παρουσία της ως φιλοξενούμενη) έχοντας νέο προπονητή στον πάγκο της. Ο Γιόζεφ Χόβανετς (φώτο) αντικατέστησε τον Στράκα και ντεμπουτάρει απέναντι στη Σπάρτα την οποία υπηρέτησε ως παίκτης και προπονητής! Ο Σλοβάκος πέρασε τρεις φορές από τη θέση του μεσοαμυντικού στο κλαμπ της Πράγας (1978-1979, 1981-1988, 1991-1995) και τέσσερις φορές από το πόστο του προπονητή (1994, 1996-1997, 2008, 2008-2011).

Ο Χόβανετς αποτελεί σημείο αναφοράς στην ιστορία των φιλοξενούμενων κι απόψε καλείται να τους αντιμετωπίσει: Στα 54 του χρόνια, έχοντας περάσει από αυτά τα δεκαοκτώ στον τσέχικο σύλλογο! Σοβαρό πρόβλημα για τη Σπάρτα του κόουτς Λάβιτσκα είναι ο τραυματισμός του βασικού χαφ Χουσμπάουερ. Στο «Πασιένκι» η ατμόσφαιρα αναμένεται καυτή για τους Τσέχους, με τη σλοβάκικη ομάδα να ψάχνει το restart σ΄ ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Η αλλαγή προπονητή στην προκειμένη περίπτωση μετρά διπλή, λόγω της σημασίας του Χόβανετς για τον αντίπαλο. «Άσος».

Από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα υπάρχουν ορισμένα σημεία άξια προσοχής, όμως οι αποδόσεις τους πέφτουν ώρα με την ώρα, επομένως καλύτερες τιμές βρίσκονται σε παιχνίδια για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Η Νεπτούνας έχει +4,5 πόντους με τον Ερυθρό Αστέρα, αν και τόσο αουτσάιντερ δεν είναι επειδή άντεξε μόνο ένα ημίχρονο με τη Λαμποράλ Κούτσα εκτός. Είναι και η επιβλητική εμφάνιση τριών περιόδων των Σέρβων, κόντρα στη Γαλατασαράι, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας ως φιλοξενούμενη ομάδα δεν έχει την ίδια δυναμική. Συμπληρωματικά μοιάζει πολύ μεγάλο το +8,5 της Μακάμπι στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ. Με τους Ρώσους στο 1,70 και τους Ισραηλινούς στο 1,85 δεν το συζητάμε και πολύ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
720. ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ (+4,5) – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: 1 (1,80)
721. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (+8,5): 2 (1,85)
200. ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ – ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ: 1 (4,25)



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x