Stoiximan Super League

Νέα αρχή στον ΠΑΟΚ

Ως ευκαιρία για νέο ξεκίνημα αντιμετωπίζουν στον ΠΑΟΚ τη νίκη επί του Άρη (3-1). Ικανοποίηση από την αντίδραση της ομάδας και την άνοδο όσων ήταν ντεφορμέ. Στροφή σε Σαχτέρ, αποφάσεις για Χακόμπο.

Ο ΠΑΟΚ ξέσπασε. Μπορεί η νίκη επί του Άρη να αποτελούσε υποχρέωση, αλλά ο τρόπος με τον οποίο αυτή ήρθε μπορεί να αποτελέσει απαρχή για να έρθουν καλύτερες μέρες, όπως εκτιμούν οι άνθρωποι της ομάδας. Στο «Δικέφαλο του Βορρά» δεν κρατούν τόσο τους τρεις βαθμούς, όσο τον τρόπο που αυτοί εξασφαλίστηκαν, δηλαδή με ανατροπή του σκορ όταν το παιχνίδι φάνηκε να «στραβώνει» και με πρωταγωνιστές παίκτες που φάνηκε πως… συνετίστηκαν μένοντας στον πάγκο. Πιο τρανό παράδειγμα ο Στοχ, που μετά από περίπου ένα δίμηνο κακών εμφανίσεων, θύμισε τον ποδοσφαιριστή που έκανε τη διαφορά στο ξεκίνημα της σεζόν, ενώ θετικό σημάδι ήταν και η επιστροφή του Αθανασιάδη στα γκολ μετά από 50 μέρες αφλογιστίας.

Στροφή σε Σαχτέρ

Από σήμερα η προσοχή στρέφεται στο ματς με τη Σαχτέρ Καραγκαντί για το Europa League, που θα γίνει την προσεχή Πέμπτη στις 17:00 (λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών στο Καζακστάν). Ο ΠΑΟΚ αρκείται και σε ισοπαλία για να εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκριση στους «32» και να παίξει για την πρωτιά στην Τούμπα την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Άλκμααρ. Ο Χουμπ Στέφενς αναμένεται και πάλι να κάνει κάποιες αλλαγές, για να φρεσκάρει την ομάδα του μετά το ντέρμπι κι εν όψει του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες τη Δευτέρα.

Ημέρα κρίσης για Χακόμπο

Σήμερα αναμένεται η απολογία του Χακόμπο στη διοίκηση του ΠΑΟΚ για το πειθαρχικό του παράπτωμα. Με ενδιαφέρον αναμένονται όσα θα υποστηρίξει ο Ισπανός γκολκίπερ, καθώς τονίζει πως τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς παρουσιάστηκαν προς τα έξω. Πάντως πολλοί υποστηρίζουν πως ο Χακόμπο πρέπει να θεωρείται τελειωμένος για την ομάδα, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί πρόβλημα. Η διοίκηση μετά την απολογία του παίκτη θα είναι αυτή που θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x