Τεχνολογία

Νέα διαρροή πληροφοριών για το iPhone 6

Νέες εικόνες που έρχονται στην επιφάνεια αποκαλύπτουν το σχέδιο 2 νέων θηκών, που πιθανότατα προορίζονται για τα νέα iPhone, τα οποία -σύμφωνα με φημολογίες- αναμένεται να κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο.

Νέες εικόνες που έρχονται στην επιφάνεια αποκαλύπτουν το σχέδιο 2 νέων θηκών, που πιθανότατα προορίζονται για τα νέα iPhone, τα οποία -σύμφωνα με φημολογίες- αναμένεται να κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο. Η ιστοσελίδα MobileFun.co.uk -όχι και τόσο γνωστή για διαρροές νέων κυκλοφοριών σε σχέση με άλλα sites και πηγές- δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία που απεικονίζει δυο θήκες διαφορετικού μεγέθους.

Μια από αυτές προορίζεται για το επερχόμενο iPhone 6 με διαγώνιο οθόνης 4.7 ίντσες, ενώ η άλλη που έχει και μεγαλύτερο μέγεθος πιθανότατα προορίζεται για το μεγαλύτερο μοντέλο (iPhone 6) με διαγώνιο οθόνης 5.5 ίντσες. Αν και οι θήκες στη φωτογραφία αποκλίνουν από τα σχέδια και τις προδιαγραφείς που έχουν διαρρεύσει μέχρι και σήμερα, απεικονίζουν το sleep/wake button το οποίο έχει πλέον μετατοπιστεί στο πλάι της συσκευής ώστε να διευκολύνει την χρήση του κινητού με το ένα χέρι, ειδικά αν αυτό έχει μεγάλη διαγώνιο οθόνης και όλα αυτά κατά το πρότυπο Αndroid συσκευών που ακολουθούν ανάλογη τοποθέτηση του εν λόγω πλήκτρου. Στο πάνω μέρος της συσκευής φαίνεται επίσης να υπάρχει ένα άνοιγμα που προκαλεί εντύπωση, καθώς πλέον δεν αφορά στο πλήκτρο sleep/wake της συσκευής.

Πηγή: enternity.gr http://www.enternity.gr/Article/Gadgets/News/%CE%9D%CE%AD%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%81%CF%81%CE%BF%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-iPhone-6/23120.html

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x