F1

Δεύτερη επέμβαση στον Σουμάχερ

Σε νέα επέμβαση υποβλήθηκε στη διάρκεια της νύχτας ο Μίχαελ Σουμάχερ, σύμφωνα με την Bild. Το μεσημέρι νέα ενημέρωση από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας του 44χρονου πρώην πιλότου.

Κορυφώνεται η αγωνία για τον Μίχαελ Σουμάχερ, που δίνει τον μεγαλύτερο αγώνα στη ζωή του, αυτόν να κρατηθεί στη ζωή, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι από ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Σύμφωνα με την Bild, η νύχτα που πέρασε ήταν δύσκολη για τον 44χρονο πρώην πιλότο της Formula 1. Όπως αναφέρει το γερμανικό μέσο, ο «Σούμι» υποβλήθηκε σε δεύτερη επέμβαση, μετά από εκείνη που του είχε γίνει αμέσως μετά την εισαγωγή του από νευροχειρουργό, το μεσημέρι της Κυριακής.

Η δεύτερη επέμβαση στον Γερμανό οδηγό έγινε μετά τα μεσάνυχτα. Όπως αναφέρεται, οι γιατροί έκαναν τρύπες στο κρανίο του για να μειώσουν την πίεση στον εγκέφαλό του από το μεγάλο αιμάτωμα που έχει προκληθεί από τη πρόσκρουσή του με βράχο.

Στις 12:00 (ώρα Ελλάδος) θα υπάρξει νεότερη επίσημη ενημέρωση από τους γιατρούς στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπου νοσηλεύεται ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x