Επικαιρότητα

Νέα, καταληκτική ημερομηνία για το αεροδρόμιο στο Καστέλι

Σαν το γεφύρι της Αρτας κοντεύει να καταντήσει.

Σαν το γεφύρι της Αρτας κοντεύει να καταντήσει. Για το νέο αεροδρόμιο της Κρήτης, που θα κατασκευαστεί στο Καστέλι και θα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο της χώρας μας μετά των Αθηνών, οι διαδικασίας για ανάδοχο κατασκευής ξεκίνησαν επί υπουργίας ΠΕΧΩΔΕ, τότε, Γιώργου Σουφλιά. Εκτοτε, έγιναν διαγωνισμού, απέβησαν άκαρποι, άλλαξαν κυβερνήσεις, άλλαξαν οι προδιαγραφές του έργου και φθάσαμε στο σημείο η νέα κυβέρνηση να θέλει κι αυτή να βάλει τη δική της σφραγίδα στο έργο πνοής για την ανάπτυξη της Κρήτης, των μεταφορών και του τουρισμού.

Με απόφαση του υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστου Σπίρτζη, ορίζεται λοιπόν νέα ημερομηνία κατάθεσης προσφορών –που θα είναι και η καταληκτική- μετά από επίσημο αίτημα που υπέβαλε προς το Υπουργείο η συντριπτική πλειοψηφία από τις κοινοπραξίες εγχώριων και ξένων εταιρειών, οι οποίες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής στο διαγωνισμό και την υλοποίηση του έργου.

Κατά τη συνήθη τακτική απαξίωσης όλων των προηγούμενων αποφάσεων, προηγούμενων κυβερνήσεων, ο υπουργός ΠΟΜΕΔΙ Χρήστος Σπίρτζης...

Περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x