Επικαιρότητα

Νέα κόντρα Μαξίμου ΝΔ για το χρέος

Τις δηλώσεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφορικά με το θέμα του χρέους σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές.

Όπως αναφέρουν από το Μέγαρο Μαξίμου, τη στιγμή που ο πρωθυπουργός διεθνοποιεί το ζήτημα του ελληνικού χρέους και κερδίζει τη στήριξη μιας σειρά ισχυρών κρατών, συνεργάτες του κ.Μητσοτάκη περιφέρονται στα ΜΜΕ και τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια της χώρας.

Οι ίδιες πηγές, σχολιάζουν ότι με αυτό τον τρόπο υιοθετούν γραμμή Σόιμπλε ότι το χρέος είναι ζήτημα ανταγωνιστικότητας και προσθέτουν ειρωνικά: «η ΝΔ διακήρυττε σε όλους τους τόνους ότι το χρέος είναι βιώσιμο και σήμερα κάνει λόγο για ανάγκη λύσης. Ας μας μιλήσει λίγο ακόμα για αξιοπιστία…».

Νωρίτερα ο κ. Λαζαρίδης μιλώντας στο ΣΚΑΙ ανέφερε πως «ο Τσίπρας με το χρέος κοροϊδεύει το λαό». Η ΝΔ κατέθεσε έγκαιρα τις προτάσεις της για το θέμα» και πρόσθεσε πως «η παρέμβαση για το χρέος συνδέεται με τη συζήτηση για τα πρωτογενή πλεονάσματα, αλλά και με την ανάκαμψη της οικονομίας. Αν δεν ανακάμψει η οικονομία, τα νούμερα για το χρέος δεν θα βγουν. Παράλληλα, το χρέος πηγαίνει μαζί με την αξιοπιστία, που αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση δεν έχει».

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x