Δραστηριότητες

Νέα, μεγάλη τουριστική επένδυση στην Καλαμάτα

Ο τουρισμός είναι, ίσως, ο σημαντικότερος τομέας που μας κάνει να χαμογελούμε στην Ελλάδα και να είμαστε αισιόδοξοι.

Το θέμα είναι να υπάρξει μεγαλύτερη ανάπτυξη και ειδικά εκτός των προβεβλημένων νησιών, διότι η Ελλάδα δεν είναι (μόνο) Μύκονος και Σαντορίνη. Η αλήθεια είναι ότι γίνονται σοβαρές προσπάθειες ισόρροπης ανάπτυξης στην περιφέρεια της χώρας και διεύρυνσης του τουριστικού προϊόντος, μέσω ιδιωτικών φορέων, όπως ο ΣΕΤΕ και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Η Μεσσηνία αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα πρόσφατης ανάπτυξης στην ηπειρωτική Ελλάδα. Το σπουδαίο ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino, έργο του αείμνηστου καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, άλλαξε άρδην την τουριστική προοπτική της περιοχής. Ο σύγχρονος αυτοκινητόδρομος μέχρι την Καλαμάτα και κυρίως το αεροδρόμιο της πόλης και η Aegean που το έκανε βάση με 8 διεθνείς πτήσεις (!) από εκεί, δημιουργούν προϋποθέσεις μεγαλύτερης ανάπτυξης. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η ανακοίνωση της Grace Hotels, να δημιουργήσει μια νέα ξενοδοχειακή μονάδας, που θα περιλαμβάνει και βίλλες προς πώληση.

Το ξενοδοχείο Grace Kalamata, θα διαθέτει 125 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, καθώς και 40 μοναδικού σχεδιασμού βίλες, τριών, τεσσάρων ή πέντε υπνοδωματίων και ο σχεδιασμός του θα αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία των ξενοδοχείων Grace, συνδυάζοντας κομψότητα, απλότητα και υψηλή αισθητική, αλλά και διατηρώντας στοιχεία της τοπικής αρχιτεκτονικής.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x