Τεχνολογία

Νέα χαρακτηριστικά για το Xbox One Smartglass

Η Microsoft ανακοίνωσε μία σειρά από νέες λειτουργίες για το Xbox One Smartglass, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν το σύστημα πλοήγησης της κονσόλας νέας γενιάς.

Ο λόγος για τα Smartglass OneGuide και Smartglass universal remote. Το universal remote είναι ένα νέο εργαλείο, το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να χειρίζεται τις TV λειτουργίες του Xbox One μέσω μίας συνδεδεμένης φορητής συσκευής (tablet ή smartphone), ενώ το OneGuide διαθέτει την επιλογή καναλιών που έχει δει πρόσφατα ο χρήστης.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά θα γίνουν αρχικά διαθέσιμα μέσω περιορισμένης beta στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τον Καναδά, όπου και θα σταλεί σχετική πρόσκληση σε ορισμένα μέλη του Xbox Live. Επιπλέον, η Microsoft επιβεβαίωσε ότι τα τελευταία SmartGlass updates θα περιλαμβάνουν περαιτέρω βελτιώσεις, όπως η εύκολη πλοήγηση στα game options, η προβολή των (Online) παικτών με τους οποίους ήρθε σε επαφή πρόσφατα ο χρήστης, περαιτέρω βελτίωση της Friends list, βελτίωση της λειτουργίας Snap, ενώ οι κάτοχοι της κονσόλας μπορούν πλέον να λαμβάνουν τα μηνύματα τους (από το Xbox Live) στην φορητή συσκευή τους.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x