Επικαιρότητα

Νεαρός έκανε δυο κλοπές σε λίγη ώρα στο Ηράκλειο

Πάνω στον «μακρυχέρη», οι αστυνομικοί βρήκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ένα κινητό, χρήματα και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 300 ευρώ

Σαν κύριος μπήκε στον χώρο εργασίας μιας 42χρονης γυναίκας σε περιοχή του Ηρακλείου ένας νεαρός Έλληνας και ξαναβγήκε τρέχοντας κρατώντας την… τσάντα της! Λίγο νωρίτερα, είχε κλέψει και το κινητό ενός άλλου νεαρού στην ίδια περιοχή.

Ο 22χρονος δράστης έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια της τσάντας, η οποία έδωσε την περιγραφή του στους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης με αποτέλεσμα να συλληφθεί πολύ σύντομα. Η τσάντα βρέθηκε στην κατοχή του, μαζί με τα χρήματα, τα προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 300 ευρώ που περιείχε και αποδόθηκε στην 42χρονη.

Πάνω στον «μακρυχέρη», οι αστυνομικοί βρήκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα κινητό. Όπως προέκυψε στην προανάκριση που ακολούθησε στην Ασφάλεια, το είχε κλέψει λίγη ώρα πριν από έναν 20χρονο στον οποίο επιστράφηκε. Ο 22χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, που άσκησε σε βάρος του δίωξη για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x