Βόλεϊ

Νέβιλ η πολυτιμότερη

Η Στέφανι Νέβιλ αναδείχτηκε η πολυτιμότερη παίκτρια της έβδομης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών, μετά την εμφάνισή της στη νίκη των Μακεδόνων επί του Ηρακλή με 3-1 σετ.

Την Στέφανι Νέβιλ ψήφισαν ως πολυτιμότερη παίκτρια της έβδομης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών οι προπονητές της κατηγορίας.

Η διαγώνιος των Μακεδόνων βοήθησε στα μέγιστα την ομάδα της στη νίκη επί του Ηρακλή με 3-1 σετ πετυχαίνοντας 21 πόντους.

«Αισθάνομαι περήφανη και συνάμα ενθουσιασμένη για την τιμή που μου έκαναν οι προπονητές. Η ανάδειξη μου ως MVP ήταν ένα πολύ όμορφο δώρο», είπε αρχικά η Καναδή διαγώνιος στο επίσημο σάιτ της ΕΟΠΕ και συνέχισε:

«Πιο σημαντικό από τη δική μου προσωπική διάκριση ήταν το ότι κερδίσαμε αυτό το κομβικό παιχνίδι με τον Ηρακλή. Πήραμε τους βαθμούς που θέλαμε, αλλά προσωπικά μέσα μου θα υπάρχει πάντα η πίεση για τη νίκη και στα επόμενα παιχνίδια. Κι αυτό που θέλω είναι να παίξω στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει κι άλλα παιχνίδια».

Σχετικά με την ζωή της στην Θεσσαλονίκη μετά από τρεις μήνες παραμονής, σχολίασε: «Το Ελληνικό πρωτάθλημα έχει σίγουρα δυνατές ομάδες και ορισμένες εντυπωσιακές αθλήτριες. Αυτό το στοιχείο δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στις νίκες που πετυχαίνεις, αφού χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια για να φτάσεις στο στόχο σου. Είναι πολύ όμορφη εμπειρία μέχρι στιγμής όπως και η ζωή στην Θεσσαλονίκη. Ειλικρινά μ’ αρέσει πως απολαμβάνεται τη ζωή σας σε καθημερινή βάση εδώ στην Ελλάδα».

Όσον αφορά τους στόχους των Μακεδόνων στο πρωτάθλημα σημείωσε: «Έχουμε μια ομάδα με πολύ ταλέντο, είμαστε μικρές σε ηλικία αλλά κάθε εβδομάδα γινόμαστε ολοένα και καλύτερες κι αυτό φαίνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα είμαστε μια τελείως διαφορετική ομάδα στο δεύτερο γύρο, έχοντας αποκτήσει αρκετές εμπειρίες και μεγαλύτερη συνοχή ως σύνολο»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x