Νέα μοντέλα

Νέες ακτίνες… Χ από τη BMW

Η μάρκα από τη Βαυαρία συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εκδόσεις Χ, παρουσιάζοντας αυτή τη φορά τη νέα BMW X4.

Με κατανάλωση μικτού κύκλου: 8,3–5,0* λίτρα / 100 χλμ. και εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στο μικτό κύκλο: 193–130* γρ./χλμ., το μοντέλο συνδυάζει τα ιδιαίτερα γνωρίσματα της επιτυχημένης οικογένειας BMW X με τη σπορ φινέτσα ενός κλασικού coupe, εισάγοντας τη φιλοσοφία Sports Activity Coupe στην premium μεσαία κατηγορία.

Η «εκλεκτή» καταγωγή της επιβεβαιώνεται από μία ευρεία γκάμα κινητήρων υψηλών επιδόσεων, το σύστημα τετρακίνησης AWD xDrive και μία αποκλειστική γκάμα στάνταρ εξοπλισμού που περιλαμβάνει variable sport steering, Performance Control και σπορ δερμάτινο τιμόνι με paddles για αλλαγές σχέσεων.

Η νέα BMW X4 βασίζεται στο τεχνικό πρότυπο της BMW X3, αλλά αποπνέει έναν πολύ ιδιαίτερο σπορ χαρακτήρα και ανεβάζει τον πήχη στις δυναμικές επιδόσεις. Αυτό είναι ξεκάθαρο παρατηρώντας το νέο μοντέλο από μπροστά. Οι μεγάλοι αεραγωγοί που τοποθετούνται στα εξωτερικά άκρα του εμπρός τμήματος και οι χαρακτηριστικές γραμμές στην εμπρός ποδιά βοηθούν τη BMW X4 – με τους δίδυμους προβολείς που αποτελούν στοιχείο ταυτότητας BMW και τους εμπρός προβολείς ομίχλης (και τα δύο προαιρετικά με τεχνολογία LED) – να μεγιστοποιήσει την οπτική παρουσία της στο δρόμο.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x