Euro 2016

Νέες αλλαγές στην Εθνική!

Και να θέλει να «αγιάσει», δεν του το επιτρέπουν τα προβλήματα! Ο Κλαούντιο Ρανιέρι, λοιπόν, προχώρησε σε νέες αλλαγές στην Εθνική, με τους Κολοβό και Βύντρα να παίρνουν τις θέσεις των Σάλπι, Σωκράτη.

Μετ’ εμποδίων (αρκετών) καταστρώνει τα πλάνα του ο Κλαούντιο Ρανιέρι ενόψει του αγώνα της Εθνικής στα προκριματικά του Euro με τα Νησιά Φερόε (14/11) και του φιλικού με τη Σερβία (18/11) που ακολουθεί.

Ένα 24ώρο μετά τις προσθαφαιρέσεις των Τασουλή-Ντίνα αντί των Χολέμπας-Φορτούνη, ήρθαν ακόμα δύο αλλαγές απ’ τον Ιταλό τεχνικό.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος χτύπησε στο ματς της Ντόρτμουντ με την Γκλάντμπαχ και θα μείνει εκτός 2,5 εβδομάδες, ενώ πρόβλημα αποκόμισε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης του ΠΑΟΚ.

Έτσι, ο ομοσπονδιακός τεχνικός αποφάσισε να καλύψει το κενό του πρώτου με τον Λουκά Βύντρα της Λεβάντε -που γνωρίζει τα… λημέρια όσο λίγοι- και του δεύτερου με τον Δημήτρη Κολοβό που «κέρδισε» την κλήση λόγω των εμφανίσεών του με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά η αποστολή όπως έχει πλέον διαμορφωθεί: Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Μανωλάς, Μόρας, Βύντρα, Τασουλής, Καράμπελας, Τοροσίδης, Μπακάκης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Τζιόλης, Σάμαρης, Μάνταλος, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Ντίνας, Κολοβός, Αθανασιάδης, Μαυρίας, Καρέλης, Γκέκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x