Τένις

Νέες αποκαλύψεις για τα στημένα στο τένις

Η Διεθνής Ομοσπονδία Τένις αποκάλυψε πως δύο διαιτητές ήδη έχουν τιμωρηθεί με αποκλεισμό ενώ έπεται συνέχεια.

Το θέμα των στημένων αγώνων τένις φαίνεται να παίρνει νέα τροπή, καθώς μετά τους παίκτες, αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια ονόματα διαιτητών που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Η Διεθνής Ομοσπονδία αποκάλυψε πως ο Κιρίλ Παρφένοφ από το Καζακστάν αποκλείστηκε δια βίου, με την κατηγορία ότι ήρθε σε επαφή μέσω Facebook με άλλον διεθνή διαιτητή, προκειμένου να διαμορφώσει το σκορ συγκεκριμένου αγώνα.
Επίσης ο Κροάτης Ντένις Πίτνερ τιμωρήθηκε με 12μηνη αποχή από τους αγώνες καθώς βρέθηκε να επισκέπτεται στοιχηματικό σάιτ στο οποίο πόνταρε σε παιχνίδια τένις.

Αμφότερες περιπτώσεις έγιναν γνωστές τώρα, παρά το γεγονός ότι οι ποινές έχουν επιβληθεί από τον Φεβρουάριο και τον Αύγουστο του 2015 αντίστοιχα, ενώ εξετάζονται περιπτώσεις διαφθοράς για ακόμα 4 διαιτητές οι οποίοι προς το παρόν έχουν μπει «στον πάγκο»: «Προκειμένου να αποφύγουμε οποιαδήποτε προκατειλημμένη συμπεριφορά απέναντί τους, δεν μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε την φύση ή τις λεπτομέρειες της έρευνας. Σε περίπτωση που κάποιος διαιτητής βρεθεί ένοχος, θα γίνει άμεσα δημόσια ανακοίνωση», τόνισε εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x