Μαχητικά Αθλήματα

Νέες δυνατές μάχες στο Gods of War

Δύο δυνατά superfights προστέθηκαν στην κάρτα αγώνων του Gods of War 6 (κλειστό Δαΐς, 29 Μαρτίου). Κωνσταντελόπουλος vs Τοσλούκο με Κ-1 rules και Βλάχος εναντίον Παπουτσάκη σε muay thai παιχνίδι.

Η ανακοίνωση του promotion:

«Βλάχος – Παπουτσάκης και Τοσλούκο – Κωνσταντελόπουλος οι δυο επόμενοι αγώνες που ανακοινώνονται για το GODS OF WAR 6.
Ο αγώνας που θα ανοίξει τα main event είναι αυτός του Αλέξανδρου Βλάχου, με προπονητή το Μαρίνο Κατή, και του Γιώργου Παπουτσάκη, με προπονητή τον Κώστα Θεοδούλου.

Πρόκειται για έναν αγώνα (3Χ3 , Thai Boxing) με τους δύο καλύτερους αθλητές στην κατηγορία των 61 kg, που θα προσφέρει πλούσιο θέαμα. O Αλέξαδρος Βλάχο, ένας αθλητής με πλούσια αγωνιστική δράση, επανέρχεται στο ρινγκ του Gods of War και απέναντι του θα αντιμετωπίσει έναν ψημένο πλέον αθλητή, ο οποίος με τη σταθερότητα και την αγωνιστικότητα του βάζει παρακαταθήκη για το μέλλον και δημιουργεί υψηλές προσδοκίες.

inner

Στον επόμενο αγώνα της main card έχουμε δυο αθλητές με σταθερά ανοδική πορεία , στην κατηγορία των 81 kg . Ο Βίκτωρας Τοσλούκο, με προπονητή τον Αποστόλη Πολυχρονάκη , θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Κωνσταντελόπουλο, με προπονητή τον Δημήτρη Δημητρίου σε ένα παιχνίδι 81,5 kg , 3?3 , K-1.

Ο τελευταίος έρχεται από μία εξαιρετική εμφάνιση στο main card του Iron Challenge, ενώ ο Βίκτωρας Τοσλούκο είναι παλιός γνώριμος στο Gods of War , αφού έκανε τα πρώτα του βήματα στο ρινγκ των θεών του πολέμου. Από τότε μέχρι σήμερα, ακολουθεί μια σταθερή επιτυχημένη πορεία.

inner

Ο νικητής αυτού του αγώνα θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί για τον επαγγελματικό τίτλο ISKA Hellas (στο GODS OF WAR 7), με αντίπαλο των Αλέξανδρο Γιαννόπουλο, ο οποίος και κατέχει τη ζώνη».

Η κάρτα αγώνων, όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής:

Intercontinental Title (ISKA)
Γιάννης Σοφοκλέους vs Damien Ozenne (Γαλλία)

76κ. K1 rules
Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου vs θα ανακοινωθεί

Heavyweight, K1 rules
Σταύρος Γρηγορακάκης vs θα ανακοινωθεί

81κ. K1 rules
Βίκτωρας Τοσλούκο (Polichronakis team) - Στέφανος Κωνσταντελόπουλος (Hellas Top Team)

61κ. Muay Thai
Αλέξανδρος Βλάχος (Katis Team) vs Γιώργος Παπουτσάκης (Rama Camp)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x