Επικαιρότητα

Νέες συλλήψεις για λαθραία είδη στον Προμαχώνα

«Ορδές» λαθρεμπόρων καταφτάνουν καθημερινά από τη Βουλγαρία

Παρά την εντατικοποίηση των ελέγχων στην ευρύτερη περιοχή του Προμαχώνα Σερρών, Έλληνες και αλλοδαποί εξακολουθούν να καταφθάνουν από τη Βουλγαρία μεταφέροντας προϊόντα που έχουν αγοράσει φτηνά, χωρίς να τα δηλώσουν στο Τελωνείο.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων στα αυτοκίνητα που περνούσαν τα σύνορα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης, συνελήφθησαν ένας 52χρονος Έλληνας που μετέφερε 60 πακέτα με λαθραίο καπνό συνολικού βάρους 2,4 κιλών, ένας 58χρονος Έλληνας με 52 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, ένας 36χρονος Βούλγαρος που είχε κρυμμένα τέσσερα δοχεία με 85 λίτρα πετρελαίου, ένας 37χρονος ομοεθνής του με ένα δοχείο που περιείχε 25 λίτρα πετρελαίου και ένας 50χρονος Γερμανός που μετέφερε δέκα φιάλες αλκοολούχων ποτών!

Όλα τα λαθραία προϊόντα παραδόθηκαν στο Τελωνείο Προμαχώνα για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών, ενώ κατασχέθηκαν και τα οχήματα των δραστών. Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών και τους ασκήθηκε δίωξη για λαθρεμπορία και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x