Επικαιρότητα

Νέο βίντεο-σοκ από το Λονδίνο

Την στιγμή που οι δολοφόνοι του 25χρονου Βρετανού στρατιώτη Λι Ρίγκμπι πέφτουν τραυματισμένοι από τις σφαίρες των αστυνομικών, κατέγραψε βίντεο που δημοσιοποίησε την Παρασκευή η Daily Mirror.

Βίντεο που δείχνει τη στιγμή που οι αστυνομικοί ανοίγουν πυρ εναντίον των δύο δραστών της δολοφονίας του Βρετανού στρατιώτη στο Λονδίνο, δημοσιεύεται την Παρασκευή στην ιστοσελίδα της Daily Mirror.

Προτού οι δράστες βρεθούν στο έδαφος τραυματισμένοι, κινήθηκαν απειλητικά εναντίον των περιπολικών που έφθασαν στο σημείο της επίθεσης.

Στο βίντεο, που προέρχεται από κινητό τηλέφωνο, αρχικά φαίνεται ο πρώτος δράστης να πηγαίνει προς το περιπολικό κρατώντας μαχαίρι και στη συνέχεια να δέχεται τα πυρά των αστυνομικών και να πέφτει στο έδαφος.

Ο δεύτερος άνδρας εμφανίζεται με στραμμένο το όπλο του προς τους αστυνομικούς και στη συνέχεια δέχεται και αυτός τα πυρά τους.
Ακούγονται περίπου οκτώ πυροβολισμοί και οι κραυγές των περαστικών.

Θυμίζουμε ότι πριν από 48 ώρες, σε δρόμο του Γούλγουϊτς, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, οι δύο ισλαμιστές επιτέθηκαν και σκότωσαν τον 25χρονο Βρετανό στρατιώτη Λι Ρίγκμπι, ο οποίος είχε υπηρετήσει στο Αφγανιστάν.

Οι δράστες νοσηλεύονται φρουρούμενοι.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x