Στίβος

Νέο ευρωπαϊκό ρεκόρ ο Γουάρχολμ

Συνέχισε τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στα 400 μέτρα με εμπόδια ο Κάρστεν Γουάρχολμ στον πρώτο τελικό του Diamond League της Ζυρίχης, σημειώνοντας νέο ρεκόρ Ευρώπης στο αγώνισμα.

Νέο ευρωπαϊκό ρεκόρ στα 400 μέτρα με εμπόδια σημείωσε ο Κάρστεν Γουάρχολμ. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του αγωνίσματος στο Λονδίνο κάλυψε την απόσταση σε 46.92 στον πρώτο τελικό του Diamond League της Ζυρίχης και βελτίωσε το δικό του ρεκόρ Ευρώπης με 47.12 και πλησιάζοντας το παγκόσμιο ρεκόρ του Κέβιν Γιανγκ, το 46.78, από το 1992, σημειώνοντας, επίσης, την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο, εθνικό ρεκόρ Νορβηγίας, ατομικό ρεκόρ και ρεκόρ μίτινγκ.



Ο δεύτερος της κούρσας, ο Ρέι Μπέντζαμιν, με 46.98 σημείωσε την τρίτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών.

Στον ακοντισμό ανδρών, ο Μάγκνους Κιρτ στην τελευταία βολή πήρε το διαμάντι με 89.13.

Στα 5.000 μέτρα, ο Τζόσουαα Τσεπτεγκέι με χρόνο 12.57.41 «έκλεψε» το διαμάντι από τους Αιθίοπες και τους Κενυάτες και σημείωσε ατομικό ρεκόρ.

Στα 400 μέτρα με εμπόδια των γυναικών, η Σίντνεϊ ΜακΛάφλιν με 52.85 έγινε η νεότερη αθλήτρια που κερδίζει το διαμάντι, σημειώνοντας την καλύτερη φετινή της επίδοση.

Στα 200 μέτρα γυναικών, η εκπληκτική Σόνια Μίλερ-Ουίμπο με 21.74 βελτίωσε τη δική της καλύτερη φετινή επίδοση, εθνικό ρεκόρ, ρεκόρ αγώνων και νέο ατομικό ρεκόρ.

Στη σφαιροβολία γυναικών, η Λιγιάο Γκονγκ με βολή στα 20.31 σημείωσε την καλύτερη φετινή επίδοση και νέο ρεκόρ μίτινγκ.

Στο ύψος ανδρών, ο Αντρέι Προτσένκο με άλμα στα 2.32 πήρε το διαμάντι και σημείωσε την καλύτερη φετινή του επίδοση.

Στον ακοντισμό γυναικών, η Χουϊχούι Λου με βολή στα 66.88 πήρε το διαμάντι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x