Γενικά

Νέο ηλεκτρικό υβριδικό λεωφορείο στους δρόμους του Αμβούργου

Μπορεί να έχουν γίνει διάφορα με τη Siemens (μίζες, κυρίως) και να υπάρχουν δικαστικές εμπλοκές, ωστόσο ουδείς παραγνωρίζει την τεχνολογική της καταξίωση.

Προ ημερών, ο υπουργός Μεταφορών του Αμβούργου, Frank Horch, και η Ulrike Riedel, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα δημόσιων μεταφορών Hamburger Hochbahn AG, παρουσίασαν το νέο ηλεκτρικό υβριδικό λεωφορείο που θα κυκλοφορεί στο κέντρο της πόλης του Αμβούργου.
Το νέο λεωφορείο, μάρκας Volvo, διαθέτει plug-in υβριδική τεχνολογία και προμηθεύεται ηλεκτρική ενέργεια μέσα από ένα σύστημα φόρτισης της Siemens. Οι νέοι σταθμοί γρήγορης φόρτισης αποτελούν την τελευταία καινοτομία της Siemens στον τομέα των υψηλής απόδοσης συστημάτων φόρτισης για ηλεκτροκίνητα λεωφορεία. Από το Δεκέμβριο, το νέο λεωφορείο θα καλύπτει τα σχεδόν εφτά χιλιόμετρα της «Γραμμής Καινοτομίας 109», η οποία βρίσκεται μεταξύ της περιοχής Άλστερντορφ και του νέου τερματικού σταθμού ηλεκτρικών λεωφορείων της πόλης. Το λεωφορείο θα χρησιμοποιεί αποκλειστικά τεχνολογία ηλεκτροκίνησης σε αυτή τη γραμμή, εκπέμποντας μηδενικούς ρύπους

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x