Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Νέο ξέφρενο βράδυ για Μπολτ - Με 10 γυναίκες στο δωμάτιο του (pics)

Σταματημό δεν έχει το πάρτι για τον Γιουσέιν Μπολτ, μετά το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς εθεάθη για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ στο Λονδίνο να διασκεδάζει με αιθέριες υπάρξεις.

Συνεχίζει να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης ο «άτακτος» Γιουσέιν Μπολτ, καθώς νέες φωτογραφίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τα νυχτοπερπατήματά του.

Ο εννιά φορές χρυσός Ολυμπιονίκης του δίνει και καταλαβαίνει, αφού με το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων, δεν έχει σταματήσει να κυκλοφορεί τα βράδια με αιθέριες υπάρξεις σε κλαμπς του Λονδίνου.

Ο 30χρονος αθλητής εθεάθη για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα σε μαγαζί της αγγλικής πρωτεύουσας, όπου έμεινε μέχρι τις 4:30 τα ξημερώματα. Μαζί του βρισκόταν μια πληθωρική παρουσία, η οποία άφηνε λίγα στη φαντασία με το αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμά της.

inner

inner

Στην επιστροφή του στο ξενοδοχείο, δύο αυτοκίνητα με δέκα γυναίκες περίμεναν στην είσοδο τον Μπολτ και όλοι μαζί ανέβηκαν στην πολυτελή του σουίτα.

inner

inner

Όλα αυτά, μετά το σκάνδαλο με την 20χρονη Βραζιλιάνα φοιτήτρια και το τρελό βράδυ σε γνωστό κλαμπ του Λονδίνου, την πρώτη μέρα της άφιξής του εκεί.

Παρόλα αυτά, η «αφελής» αδερφή του Μπολτ υποστηρίζει πως η σύντροφός του, με την οποία επρόκειτο να παντρευτεί, δεν έχει κανένα πρόβλημα με όλη αυτή την κατάσταση, καθώς έχει συνηθίσει να βρίσκεται στο επίκεντρο ο αγαπημένος της και ο κόσμος να φωτογραφίζεται μαζί του.

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...

Δείτε τις φωτογραφίες

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x