Επικαιρότητα

Νέο μήνυμα Ερντογάν στην Ευρώπη: Θα αναθεωρήσουμε τη σχέση μας με την ΕΕ

Η Τουρκία ίσως αναθεωρήσει τις σχέσεις της με την Ευρώπη μετά το δημοψήφισμα του Απριλίου δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Η Τουρκία ίσως αναθεωρήσει τις σχέσεις της με την Ευρώπη μετά το δημοψήφισμα του Απριλίου δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που επιμένει στην τακτική της μετωπικής σύγκρουσης με την Ευρώπη. Ο Ερντογάν που έχει χαρακτηρίσει την Ευρώπη «φασιστική και απάνθρωπη» κατηγορώντας την Γερμανία για ναζιστικές μεθόδους, συνεχίζει τη ρητορική των προκλήσεων σε μια προσπάθεια να συσπειρώσει το εκλογικό σώμα στην Τουρκία ενόψει του δημοψηφίσματος για την συνταγματική αναθεώρηση.

Μια νέα Τουρκία θα γεννηθεί μετά το δημοψήφισμα, δεν θα είναι πλέον θύμα εκφοβισμού εξαιτίας της ενταξιακής της πορείας είπε ο Ερντογάν και πρόσθεσε: δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν ευρωπαίο που βρίσκεται σε τουρκικό έδαφος να παίξει παιγνίδια κατασκοπείας.

Χθες ο Ερντογάν επιτέθηκε και στην Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και ισχυρίστηκε ότι χρησιμοποίησε «κόλπα» προκειμένου να μην ανατεθεί η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Κωνσταντινούπολη.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x