Βόλεϊ

Νέο «μπαμ» από Κούβα για ΠΑΟΚ!

Για τρίτη χρονιά ο ΠΑΟΚ αλλάζει τα δεδομένα με την προσθήκη παίκτη από την Κούβα που ξεχώρισε. Νέα προσθήκη στο σύνολο του δικεφάλου ο κορυφαίος πασαδόρος του προολυμπιακού του Καναδά, Ρικάρντο Κάλβο.

Δυναμική προσθήκη με άρωμα Κούβας έκανε και φέτος ο ΠΑΟΚ!

Ο δικέφαλος του Βορρά ενίσχυσε σημαντικά την πάσα του με τον κορυφαίο πασαδόρο του προολυμπιακού τουρνουά που έγινε στον Καναδά, αλλά και κορυφαίο πασαδόρο και MVP του Παγκόσμιου Νέων το 2014, ενώ κάλυψε ηχηρά το σημαντικό κενό που αφήνει πίσω του ο Βασίλης Κουρνέτας.

ΠΑΟΚ και κουβανική ομοσπονδία συνεχίζουν για τρίτη χρονιά την συνεργασία τους, που έχει αποφέρει καρπούς, αφού Χιμένες και Σεπέδα απέδωσαν τα μέγιστα ώστε να οδηγήσουν τον σύλλογο στους τίτλους.

Η ανακοίνωση:

«Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συνεργασία με τον πασαδόρο της Εθνικής Κούβας Ricardo Norberto Calvo Manzano για την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

Ερωτηματικό, βέβαια, παραμένει ο σχεδιασμός. Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη δύο ξένους στο ρόστερ του (Κάλβο- Γκόμεζ) και άλλες δύο θέσεις να καλύψει με ξένους. Σε περίπτωση που ενδυναμώσει το ρόστερ με ξένους ακραίους, δεν θα υπάρχει θέση στο ρόστερ για τον Λι.

Στην περίπτωση, όμως, που επιλέξουν ξένο κεντρικό -με τον Λι να έχει το προβάδισμα- τότε ο ένας ακραίος θα πρέπει να προέρχεται από την εγχώρια αγορά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x