Γενικά

Νέο συμβόλαιο σε Ντουρμάζ!

Την πρόθεση να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Τζίμι Ντουρμάζ εξέφρασε η Γκεντσλερμπιρλιγκί! Νέο τριετές συμβόλαιο προτείνει στον 25χρονο εξτρέμ, ο οποίος είχε φτάσει μία… ανάσα από τον Ολυμπιακό!

Αυτό το καλοκαίρι οι… μνηστήρες ήταν πολλοί για τον Τζίμι Ντουρμάζ και μάλιστα την τελευταία στιγμή «ναυάγησε» η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό!

Έτσι, προκειμένου η Γκεντσλερμπιρλιγκί να αποφύγει ανάλογες… λαχτάρες στο μέλλον, έδειξε εμπράκτως την επιθυμία της για παραμονή του Σουηδού εξτρέμ, προτείνοντάς του νέο συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με αυξημένες απολαβές, όπως αποκάλυψε ο τουρκικός Τύπος.

Σύμφωνα με τους Τούρκους, εφόσον ο Ντουρμάζ πει το «ναι» στην Γκεντσλέρ την πρώτη χρονιά θα λάβει 500.000 ευρώ, τη δεύτερη 550.000 ευρώ και τον τρίτο και τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του θα βάλει στον προσωπικό του λογαριασμό 600.000 ευρώ. Βέβαια, όπως είναι φυσικό, στην περίπτωση που οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια, η ρήτρα του 25χρονου εξτρέμ δεν θα παραμείνει στα περίπου τρία εκατ. ευρώ που ήταν και θα ανέβει λίγο παραπάνω…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x