Επικαιρότητα

Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ - Έξι εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Κυριακής

Οι τυχεροί αριθμοί είναι 28,34,11, 9 , 3 και τζόκερ ο αριθμός 4

Το αστρονομικό ποσό των 5 εκατ. ευρώ διεκδίκησαν απόψε όσοι έσπευσαν να δοκιμάσουν την τύχη τους συμπληρώνοντας ένα ή περισσότερα δελτία του Τζόκερ.

Μετά από 9 συνεχόμενα τζακ-ποτ, το ποσό που συγκεντρώθηκε αποτελεί το μεγαλύτερο δέλεαρ για όσους θέλουν να κατακτήσουν τον κόσμο μέσα σε μία στιγμή.

Ωστόσο η κληρωτίδα έβγαλε νέο τζακ-ποτ, το 10ο στη σειρά και έτσι την Κυριακή οι παίκτες θα διεκδικήσουν το ποσό των έξι εκατομμυρίων ευρώ.

Από νωρίς το απόγευμα υπήρχε αυξημένη κίνηση στα προακτορεία του ΟΠΑΠ, αλλά τα ποσά που παίζονταν ήταν μικρά. Συνολικά παίχτηκαν πάνω από 4 εκατ. στήλες.

Όπως προκύπτει από τα στατιστικά των εννέα τελευταίων κληρώσεων που σημειώθηκε τζακ ποτ, οι αριθμοί 11, 40, 41 έχουν εμφανιστεί 3 φορές και οι αριθμοί 45, 20, 2, 12, 23, 36 έχουν εμφανιστεί 2 φορές. Ο μαγικός αριθμός τζόκερ ήταν σε δύο κληρώσεις το 3 και σε άλλες δύο το 1.

Επίσης, όπως προκύπτει από τα επίσημα στατιστικά του παιχνιδιού που είναι διαθέσιμα στο www.opap.gr και στην εφαρμογή opapp. Οι αριθμοί με τις περισσότερες εμφανίσεις σε κληρώσεις στην πεντάδα είναι οι: 37, 34, 32, 18, 13και τζόκερ οι αριθμοί 6 και 16.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x