Μαχητικά Αθλήματα

Νέος αντίπαλος του Ουάιλντερ ο Στίβερν

Απέναντι στον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή Μπέρμαν Στίβερν θα κληθεί να υπερασπιστεί τελικά τη ζώνη της WBC ο Ντιοντέι Ουάιλντερ.

Μια μάχη από τα παλιά θα απολαύσουν στις 4 Νοεμβρίου, στο «Barclays Center» της Νέας Υόρκης οι λάτρεις της πυγμαχίας, καθώς ο Μπέρμαν Στίβερν θα είναι ο νέος αντίπαλος του Ντιοντέι Ουάιλντερ στην προσπάθειά του δεύτερου να υπερασπιστεί τον τίτλο της WBC.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Στίβερν ήταν ο προηγούμενος κάτοχος της ζώνης, με τον Ουάιλντερ να του «κλέβει» τα κεκτημένα τον Ιανουάριο του 2015 και από τότε να παραμένει εκείνος ο παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ο 32χρονος Ουάιλντερ παραμένει αήττητος μέχρι στιγμής στην καριέρα του, μετρώντας 38 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και 37 νοκ-άουτ.

Ο Στίβερν είναι 39 ετών και το ρεκόρ του είναι 25 νίκες, 2 ήττες μία ισοπαλία και 21 νοκ-άουτ σε 28 αναμετρήσεις. Χωρίς καμία αμφιβολία, ο συγκεκριμένος αγώνας θα αποτελέσει μια μοναδική ευκαιρία για να διεκδικήσει τον τίτλο που του στέρησε ο Ουάιλντερ.

Υπενθυμίζεται πως αρχικά ο Ουάιλντερ ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει τον Λουίς Ορτίθ, όμως o Κουβανός πυγμάχος βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένες ουσίες.

Επιμέλεια: Θοδωρής Τρυποσκιάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x