Βόλεϊ

Νέος πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ ο Μηνούδης

Ο Βασίλης Μηνούδης είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ στη θέση του απερχόμενου Σάκη Ψάρρα.

Μετά τις σχετικές αρχαιρεσίες στα γραφεία του Συνδέσμου, ο 37χρονος πρώην διεθνής άσος ανέλαβε νέος «ισχυρός» άνδρας των πετοσφαιριστών και ετοιμάζεται να αντικαταστήσει τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού.

Στο νέο ΔΣ θα υπάρχουν και τρεις γυναίκες, η πρώην διεθνής πασαδόρος Νικολέτα Κοτουξίδου, η νυν διεθνής πασαδόρος, Αθηνά Παπαφωτίου και η διεθνής Αλίκη Κωνσταντινίδου.


Αναλυτικά, το νέο ΔΣ:

Πρόεδρος: Μηνούδης Βασίλης

Ά Αντιπρόεδρος: Φράγκος Ανδρέας

Β’ Αντιπρόεδρος: Κουτουξίδου Νικολέττα

Γενικός Γραμματέας: Δημητριάδης Ανέστης

Ειδικός Γραμματέας: Παπαφωτίου Αθηνά

Ταμίας: Μαρούλης Θάνος

Μέλος: Τερζής Αθανάσιος

Μέλος: Πανταλέων Σωτήρης

Μέλος: Κωνσταντινίδου Αλίκη


Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νέος πρόεδρος ευχαρίστησε όλα τα μέλη που συμμετείχαν στην διαδικασία και δεσμεύτηκε να συνεχίσει το έργο του προκατόχου του.

«Είναι μεγάλη μου χαρά και ιδιαίτερη τιμή η ανάληψη των καθηκόντων του προέδρου του ΠΑΣΑΠ, ιδίως όταν αυτή προέρχεται από μια τόσο ανοιχτή και δημοκρατική διαδικασία, όπως αυτή που ακολουθήσαμε. Το βάρος της συνέχισης του έργου του Σάκη Ψάρρα, ο οποίος για επτά χρόνια τίμησε με την επιτυχημένη παρουσία του τη θέση του προέδρου του Συνδέσμου, είναι μεγάλο.

Ταυτόχρονα, όμως, η ενέργεια των νέων μελών του ΔΣ, σε συνδυασμό με την εμπειρία των παλαιότερων, μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο του ΠΑΣΑΠ, το οποίο ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ‘90, με σκοπό την ανάδειξη των πρωταγωνιστών, ήτοι των αθλητών, την προάσπιση των δικαιωμάτων τους και την ανάπτυξη του αθλήματος.

Στόχος μας είναι να έρθουμε ακόμα πιο κοντά στους αθλητές/τριες και να αφουγκραστούμε τις ανάγκες τους, επιτελώντας ταυτόχρονα το σπουδαίο θεσμικό ρόλο που έχουμε στο χώρο της πετοσφαίρισης, με γνώμονα το καλό του αθλήματος. Μην ξεχνάτε, εξάλλου, όπως πρεσβεύει και το μοτό του Συνδέσμου μας πως: "Ο,τι είναι καλό για τους αθλητές, είναι καλό για το άθλημα".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x