Πόλο

Νίκη εν μέσω εντάσεων το Παλαιό Φάληρο!

Το Π.Φάληρο ήταν ο νικητής του ντέρμπι παραμονής στην Α1 πόλο, καθώς επικράτησε στην έδρα του με 6-5 του Πανιωνίου. Γενική σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.

Το Παλαιό Φάληρο ήταν ο μεγάλος νικητής στο παιχνίδι που συγκέντρωσε τα φώτα της 16η αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών, επικρατώντας του Πανιωνίου με 6-5.

Η αναμέτρηση είχε μεγάλη ένταση, ενώ στο τέλος του αγώνα υπήρξε... γενική σύρραξη ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων. Αποβλήθηκε ο Λουιζίδης .

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Θωμάκος κέρδισε φάουλ, σηκώθηκε να εκτελέσει 5μετρο σουτ, ο αμυντικός δεν απομακρύνθηκε σύμφωνα με όσα προστάζουν οι νέοι κανονισμοί, όμως οι διαιτητές δεν έδωσαν αποβολή, αλλά επιθετικό. Αξιοσημείωτο ότι η μπάλα από το σουτ του Θωμάκου κατέληξε στα δίχτυα.

Σε εκείνο το σημείο ο αρχηγός του Πανιωνίου πιάστηκε στα χέρια με αντίπαλο και άρχισε η γενική σύρραξη, ενώ στην τελευταία επίθεση 20 δευτερολέπτων του φιλοξενούμενου δεν έγινε κάποιο σουτ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο αρχηγός του Π. Φαλήρου, Ανδρέα Φλώρος, ο οποίος σκόραρε τέσσερα τέρματα, ενώ πρώτος σκόρερ του Πανιωνίου ήταν ο Χριστόφορος Δερμιτζάκης με τρία.

Πλέον το Π .Φάληρο ξεφεύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και δύσκολα θα κινδυνέψει, έχοντας συγκεντρώσει 18 βαθμούς, ενώ αντίθετα ο Πανιώνιος έχασε μεγάλη ευκαιρία να έρθει ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή στην Α1 των ανδρών.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-1, 0-0, 1-1

Π.Φάληρο: Φλώρος 4, Ξενάκης 1, Σπηλιωτόπουλος 1

Πανιώνιος: Δερμιτζάκης 3, Κοκκάλας 1, Θωμάκος 1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x