Stoiximan Super League

«Νίκη για βαθμούς και ψυχολογία»

Τη νίκη που πάνω της θα «χτίσουν» τη συνέχεια του πρωταθλήματος θέλει ο Παύλος Δερμιτζάκης ενόψει του ντέρμπι κόντρα στον Πλατανιά.

Το σύνθημα της νίκης έδωσε ο Παύλος Δερμιτζάκης ενόψει του ντέρμπι της Κρήτης, στο οποίο θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά (2/9, 21:30), στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε πως χρειάζονται τη νίκη όχι μόνο για τους βαθμούς, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους, δεδομένου του κακού ξεκινήματος που έχουν κάνει.

Ωστόσο, ο Δερμιτζάκης δήλωσε πως ακόμη είναι νωρίς και για αυτό χρειάζεται υπομονή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Παύλος Δερμιτζάκης:

Για τον αγώνα κόντρα στη Βέροια:
«Μετά το παιχνίδι με τη Βέροια για το οποίο δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Η απόδοσή μας δεν ήταν καλή, ήταν ένα αρνητικό παιχνίδι, εκτός από το πρώτο 20λεπτό. Δεν είχαμε καλή παρουσία ούτε σε άμυνα, ούτε στην επίθεση και συνδυασμό με τις αναγκαστικές αλλαγές είχαμε, το χάσαμε. Το αναλύσαμε όμως, διαπιστώσαμε τα λάθη μας και μέσα από έντονους προβληματισμούς μπορεί να βγει κάτι καλό, αρκεί να δουλευτούν σωστά τα προβλήματα».

Για το ντέρμπι κόντρα στον Πλατανιά:
«Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι όπως δύσκολα είναι όλα, αλλά τα πάντα εξαρτώνται από εμάς. Ο Πλατανιάς είναι μια σοβαρή και οργανωμένη ομάδα που έχει αλλάξει το ρόστερ αρκετά και ψάχνει να βρει το ρυθμό της. Έχει μειονεκτήματα, αλλά και πλεονεκτήματα όπως όλες οι ομάδες. Θέλει προσοχή, καθώς όπως έδειξε στις 2 πρώτες αγωνιστικές είναι ομάδα που σκοράρει εύκολα.
Θέλουμε τη νίκη και για βαθμολογικούς, αγωνιστικούς λόγους, αλλά και για ψυχολογικούς για να πιστέψουν όλοι και ατομικά και ομαδικά ακόμα περισσότερο στις δυνατότητές τους. Θέλει προσοχή το παιχνίδι, πάθος, δύναμη και συγκέντρωση στο αγωνιστικό πλάνο που θα ακολουθήσουμε. Αυτό χρειάζεται να το έχουμε σε κάθε αγώνα και ειδικά τη Δευτέρα».

Για το τι περιμένει από τους παίκτες του, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει:
«Είμαι πολύ αισιόδοξος καθώς όλοι έχουν αντιληφθεί την κατάσταση. Θέλουμε τη νίκη με καλό ποδόσφαιρο για να ικανοποιήσουμε και τον κόσμο, κάτι που είναι βασικό ζητούμενο για εμάς. Έχουμε τα προβλήματα με τους Παπάζογλου, Ζόρο και Κιζυρίδη οι οποίοι θα είναι έτοιμοι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και κάνουμε αγώνα δρόμου για να δούμε αν θα μπορούμε να υπολογίζουμε στον Κουτσιανικούλη».

Για το αν έχουν αντιληφθεί οι παίκτες τα προβλήματά που έχουν παρουσιαστεί στα πρώτα ματς και πόσο ο ίδιος προβληματίζεται από το ξεκίνημα:
«Όταν μια ομάδα παρουσιάζει τα προβλήματα αυτά δεν μπορεί να σου δώσει κανείς απαντήσεις. Κοιτάζουμε όμως το παιχνίδι της Δευτέρας και αφήνουμε πίσω τη Βέροια. Μακροπρόθεσμα πάντως μόνο καλό μπορούν να έχουν οι σωστές αναλύσεις των προβλημάτων.
Με προβληματίζει σαν εικόνα αυτό που έχουμε παρουσιάσει στα δυο πρώτα παιχνίδια, όπως με προβληματίζει οτιδήποτε δεν πάει καλά. Είναι ξεκίνημα όμως, θέλει ψυχραιμία και υπομονή. Θέλουμε ένα καλό παιχνίδι και μια νίκη για να κτίσουμε πάνω σε αυτό τη συνέχεια. Θα με προβλημάτιζε περισσότερο αν ήταν αυτή η εικόνα ήταν την 6η αγωνιστική ή τη μέση του πρωταθλήματος».

Για τον Ταμούδο:
«Όπως έχουμε πει ψάχνουμε έναν επιθετικό και για αυτό είχαμε στραφεί στον Ταμούδο, δεν ήταν εύκολο να τον προσεγγίσουμε και να πάρουμε τη θετική απάντησή του. Έχει τα χαρακτηριστικά που θέλουμε και αν έρθει θα μας βοηθήσει στο γκολ. Παρουσιάσθηκαν όμως τα οικογενειακά προβλήματά του που τα σεβόμαστε.
Υπάρχουν και άλλοι παίκτες, αλλά έχω πει ξανά ότι δεν θα πάρουμε παίκτη απλά για να πάρουμε. Μπορείς να βρεις παίκτες, αλλά θα είναι ανέτοιμοι και θα μπορούν να βοηθήσουν σε 2 μήνες. Εμείς δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο. Μετά τη διακοπή θα έχουμε τον Παπάζογλου που ξέρουμε την αξία του και δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε μια μετεγγραφή, απλά για να κάνουμε. Αν προκύψει κάποιος παίκτης που να ήταν σε ομάδα και έκανε προετοιμασία και φιλικά, βεβαίως και θα γίνει. Αλλά δεν υπάρχει μέχρι στιγμής τέτοιος παίκτης».

Για την άμυνα και την προώθηση ενός εκ των Δαμιανάκη και Φαζού άμεσα στην ομάδα:
«Στην άμυνα έχουμε το πρόβλημα με τον Ζόρο, που στο ματς με τη Βέροια το αντιμετωπίσαμε όταν ο Μακρής γύρισε στην άμυνα, αλλά μέλημα μας είναι από τη στιγμή που έχουμε τους Δαμιανάκη και Φαζό στους οποίους πιστεύουμε και μπορούν να είναι το μελλοντικό δίδυμο, να τους στηρίξουμε. Θα ανακοινωθεί άμεσα ποιος από τους δύο θα γίνει τώρα επαγγελματίας και θα υπολογίζεται για το ματς της Δευτέρας, με τον άλλο να ακολουθεί στο μέλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x