Stoiximan Super League

Νίκη… ηρεμίας

Τη νίκη με την οποία θα επιστρέψει η ηρεμία στις τάξεις της ομάδας ψάχνει ο Παναθηναϊκός στον Πλατανιά, ύστερα από τις ήττες από Καλλονή και Ντιναμό Μόσχας.

Οι ήττες από Καλλονή και Ντιναμό Μόσχας προκάλεσαν προβληματισμό στις τάξεις του Παναθηναϊκού, ο οποίος ψάχνει τη νίκη απέναντι στον Πλατανιά για να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα μετά τις μέτριες εμφανίσεις (20:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αναστασίου ζήτησε από τους παίκτες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν το «τρίποντο», καθώς δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Ελληνας τεχνικός δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον αγώνα την περασμένη Πέμπτη. Ωστόσο, είναι αρκετά πιθανό να ξεκινήσει ως βασικός ο Δώνης που έδειξε ότι είναι σε πολύ κατάσταση και ο Ντίνας που βοήθησε στις επιθετικές προσπάθειες του «τριφυλλιού».

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κοτσόλης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τριανταφυλλόπουλο, Μέντες, Σίλντενφελντ και Νάνο. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λαγός, με εσωτερικούς χαφ τους Δώνη και Ζέκα. Επιθετικό χαφ θα είναι ο Ντίνας, με τους Πέτριτς και Κλωναρίδη να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μπαϊράμι, Ατζαγκούν, Καρέλης και Πράνιτς.
Εκτός αποστολής πέρα από τους Μπεργκ και Σπυρόπουλο, που είναι τραυματίες έμειναν και ο Ρισβάνης (του λείπουν προπονήσεις) με τον Μπουί (με τον Γιάννη Αναστασίου να του στέλνει το μήνυμα πως πρέπει να ανεβάσει στροφές).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x