Πόλο

Νίκη και προκρίνεται ο Ολυμπιακός…

Η εντός έδρας νίκη επί της Γιαντράν με 10-4 την περασμένη εβδομάδα έφερε τον Ολυμπιακό πιο κοντά στην πρόκριση στην εξάδα της Ευρωλίγκας πόλο των ανδρών.

Έτσι, στη δεύτερη αναμέτρηση την Τετάρτη, αυτή τη φορά στο Μαυροβούνιο, οι πρωταθλητές Ελλάδος θέλουν μόνο τη νίκη, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής, ώστε να βρεθούν πιο κοντά στην πρόκριση, στο ματς που θα ξεκινήσει στις 20:00.

Σε περίπτωση νίκης, οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν αποφασιστικό βήμα, ενόψει της αναμέτρησης της 12ης Μαρτίου κόντρα στην Μπαρτσελονέτα. Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Γιώργος Ντόσκας.

Θοδωρής Βλάχος (προπονητής Ολυμπιακού): «Το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γιαντράν είναι το "κλειδί" για την ευρωπαϊκή μας επιτυχία. Έχουμε προετοιμαστεί σωματικά και ψυχικά για ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια παραδοσιακά σκληρή έδρα.

Ξέρουμε πόσο σημαντική είναι αυτή η νίκη στο Μαυροβούνιο και έχουμε στο μυαλό μας πως, σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι, πρέπει να αποδίδουμε 100% για να παίρνουμε αυτό που θέλουμε».

Γιάννης Φουντούλης: «Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Είναι πολύ σημαντικός αγώνας για εμάς, γιατί, μια ενδεχόμενη νίκη, θα μας κρατήσει στην πρώτη θέση και θα μας φέρει πιο κοντά στο στόχο μας, που είναι η πρόκριση στο φάιναλ 6. Πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Το "κλειδί" θα είναι η συγκέντρωση σε ολόκληρο τον αγώνα, αν θέλουμε να φτάσουμε στη νίκη. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε».

Βλάντιμιρ Γκοΐκοβιτς (προπονητής Γιαντράν): «Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Έχει στη σύνθεσή του 11 διεθνείς με την Εθνική Ελλάδας, συν τον Αμερικανό Τζέσε Σμιθ και τον Κροάτη τερματοφύλακα, Γιόσιπ Πάβιτς. Σίγουρα, είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ελπίζω να έχουμε καλύτερη τύχη από ότι στο παιχνίδι του Πειραιά».



Tο πρόγραμμα (έκτη αγωνιστική) του ομίλου:

20:00 Γιαντράν-Ολυμπιακός
20:15 Μπαρτσελονέτα-Πριμόριε Ριέκα
20:30 Σπαντάου-Έγκερ

Βαθμολογία:

1. Ολυμπιακός 9
2. Πριμόριε Ριέκα 8
3. Έγκερ 8
4. Μπαρτσελονέτα 8
5. Σπαντάου 3
6. Γιαντράν 2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x