Γ' Εθνική

Νίκη και συμπεράσματα για Κάμπος

Ο Άρης νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς σε φιλική αναμέτρηση, χάρη σε πέναλτι που εκτέλεσε ο Σουνάς, αλλά αυτό που κρατά είχε τα συμπεράσματα που έβγαλε ο Κάμπος. Άρεσε ο Σανιά.

Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημήτρη Σουνά στο 46’ χάρισε τη νίκη με 1-0 στον Άρη στο φιλικό με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, που διεξήχθη στο κεκλεισμένων των θυρών γήπεδο της Αγίας Παρασκευής. Η φάση προήλθε από ανατροπή που έγινε στον Συμεωνίδη.

Οι «κίτρινοι» κρατάνε από το ματς τα συμπεράσματα που έβγαλε ο Πάουλο Κάμπος, ο οποίος έκανε αρκετές δοκιμές. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός φρέσκαρε την ομάδα του στο δεύτερο μέρος, βάζοντας αρκετούς νεαρούς στον αγωνιστικό χώρο. Επιπλέον, έπαιξε και ο Σίντι Σανιά, που άφησε καλές εντυπώσεις.

Στο α’ ημίχρονο έπαιξαν οι: Καρατζιοβαλής, Γκίνο, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Λιόλιος, Γκόλιας, Προβατίδης, Παπαδόπουλος, Ατματσίδης, Χιντασέλι, Καπνίδης.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι: Μπαϊμάκης (84’ Μάντζαρης), Ψυχογιός, Λιόνης, Μαζουλουξής, Βασιλόπουλος, Σανιά, Ντούνγκα, Σουνάς, Φουρτζίου (78’ Χουζούρης), Συμεωνίδης, Ρένια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x