Βόλεϊ

Νίκη με «ανατροπή» για Θέτις

Νίκη με ολική «ανατροπή» πέτυχαν οι γυναίκες της Θέτιδος για την τρίτη αγωνιστική της Α2 βόλεϊ γυναικών, καθώς επικράτησαν εντός έδρας με 3-2 σετ της Αγίας Παρασκευής και διατήρησαν το αήττητο.

Η Θέτις, αν και μπήκε καλά στο ξεκίνημα του πρώτου σετ, πλήρωσε τα πολλά λάθη στην υποδοχή της, που είχαν ως αποτέλεσμα να μη βγαίνουν σωστά οι επιθέσεις και να μην υπάρχει ρυθμός στο παιχνίδι της.

Έτσι, η Αγία Παρασκευή, με καλύτερη λειτουργία στους δικούς της τομείς, πήρε το πρώτο σετ με 25-23 και, έχοντας την ψυχολογία υπέρ της και τη Θέτιδα να μη βρίσκει ρυθμό στο κρίσιμο σημείο της ισοπαλίας (20-20) στο δεύτερο σετ, η ομάδα του Σωτήρη Αμαργιανάκη με σερί 4-0 ξέφυγε με 24-20 και κατέκτησε και το δεύτερο σετ.

Στο τρίτο σετ, όμως, τα πράγματα άλλαξαν, τα κορίτσια του Χρήστου Παπαθανασίου βρήκαν ρυθμό, έβγαλαν καλές άμυνες, πίεσαν και κούρασαν την υποδοχή της Αγίας Παρασκευής με τα πολύ καλά σερβίς και μείωσαν σε 2-1.

Στο τέταρτο σετ, έχοντας την ψυχολογία υπέρ της, η Θέτις, με πολύ καλές τις Μελετιάδη, Φραγκιαδάκη και τις Τουρνάκη, Χριστοδούλου να «ανεβάζουν» απόδοση συνεχώς, ισοφάρισαν εύκολα, οδηγώντας το παιχνίδι στο τάι μπρέικ.

Εκεί, η Θέτις «δεν έσβησε τις μηχανές», συνέχισε τα πολύ καλά σερβίς, δυσκολεύοντας την υποδοχή της Αγίας Παρασκευής και, βγάζοντας πολύ καλές άμυνες, έφτασε στη νίκη.

Στις 14 Νοεμβρίου και για την τέταρτη αγωνιστική, η Θέτις θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στην Κηφισιά.


Τα σετ: 23-25, 21-25, 25-21, 25-15, 15-8

Θέτις (Παπαθανασίου Χρ.): Λεωνίδου, Φραγκιαδάκη, Μελετιάδη, Χριστοδούλου, Τουρνάκη, Φωτεινού, Καραμπαλή -λ/ Κερασιώτου -λ, Ζήση Χ., Ζήση Π.

Αγία Παρασκευή (Αμαργιανάκης): Καλαϊτζίεβα, Θωμαΐδου, Δρούγκα, Λάιου, Κόλλια, Σύλλα, Τικταπανίδου -λ /Πόγκα -λ, Πισιριτζή, Θεολόγου, Καβριγιάννη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x