Βόλεϊ

Νίκη του νέου επί του… παλιού

Η… φρέσκια -στη Volleyleague- ΜΕΝΤ επικράτησε 2-1 της Νίκης Αιγινίου -που υποβιβάστηκε την περασμένη σεζόν απ’ τη μεγάλη κατηγορία- σε φιλική αναμέτρηση που έγινε μετά την ματαίωση αυτού με τη Λαμία.

Νίκη με 2-1 σετ πήρε η ΜΕΝΤ σε φιλικό που έδωσε κόντρα στη Νίκη Αιγινίου, λίγες μέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της.

Οι δυο ομάδες περιορίστηκαν στα τρία σετ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να κατακτά άνετα τα δύο πρώτα, ενώ η Νίκη, που θα αγωνιστεί στην Α2 με στόχο την επάνοδο στη Volleyleague, κατέκτησε το τρίτο.

Το φιλικό αυτό κανονίστηκε μετά τη ματαίωση του φιλικού της ΜΕΝΤ κόντρα στη Λαμία. Μάλιστα, ο Γιάννης Μέλκας δήλωσε πως η ομάδα του ολοκλήρωσε τις φιλικές αναμετρήσεις και το επόμενο ματς που θα δώσει θα είναι στο Λιγκ Καπ την ερχόμενη εβδομάδα, κόντρα σε Παναθηναϊκός (17/10) και Παμβοχαϊκό (18/10).

Τα σετ: 1-2 (22-25, 21-25, 25-20)

ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ (Πέτροβιτς): Γκορίδης, Βουλκίδης, Β.Γεωργόπουλος, Α.Γεωργόπουλος, Ιωαννίδης, Λαμπρινός / Τσομπάνογλου (λ).

M.E.N.T. (Γκολίτσης): Ναζίρης, Σακόγλου, Σφενδυλάκης, Μπίσετ, Χατζηηλιαδης, Μάντζιος / Κνάπεκ (λ), Ταραντινο, Αντωνιάδης (λ), Αντιφάκος, Παπαπαναγιώτου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x