Χάντμπολ

Νίκησε την Πορτογαλία η Εθνική χάντμπολ γυναικών

Σημαντική επιτυχία για την Εθνική ομάδα χάντμπολ γυναικών, που νίκησε 28-25 την Πορτογαλία στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνα και θα περιμένει να δει την τελική της κατάταξη την Πέμπτη.

Η Εθνική χάντμπολ γυναικών νίκησε 28-25 την Πορτογαλία, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των Μεσογειακών Αγώνων της Ταραγόνα, και θα περιμένει για την τελική της κατάταξη στη διοργάνωση την Πέμπτη.

Τη συγκεκριμένη μέρα, η Εθνική θα αντιμετωπίσει στις 19:00 τη Σλοβενία.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μενέλαος Δανήλος, τόνισε πως: «Κάναμε μία εξαιρετική εμφάνιση. Ήμασταν αρκετά "διαβασμένοι" στο παιχνίδι του αντιπάλου. Είχαμε συγκέντρωση και μεγάλη διάθεση για τη νίκη. Κοιτάμε το αυριανό παιχνίδι με την Σλοβενία. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για τη μεγάλη εμφάνιση και νίκη».


ΕΛΛΑΔΑ: Κεπεσίδου, Στουγιαννίδου 2, Καραχαρίση, Παπανικολάου, Μούρνου 1, Μάστακα 5, Ανδρίτσου, Αργυροπούλου, Γκάτζιου 1, Ζυγούρα 3, Ράτσικα, Καρέλα 2, Μανιά, Βαφειάδου 6, Τσάκαλου 8

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Γκόις, Σουαρέ 4, Λάτζε 1, Ρόκε, Κορέιρα 2, Γκαντέ, Περέιρα 2, Φερέιρα, Λόπες 5, Γκόμες, Σίλβα, Γκουβέια 1, Μοργκάντο 1, Σαμπίνο 1, Λόπες 7, Μάρκες 1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x