Ελλάδα

Νίκησε τον ΚΑΟΔ ο ΠΑΟΚ

Δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κόντρα στον ΚΑΟΔ ο ΠΑΟΚ το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο «Δικέφαλος» επικράτησε με 79-66 των Δραμινών στο «Παλατάκι», στο πλαίσιο του κλασικού τουρνουά «Μαυροσκούφεια».

Οι δύο προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα, ενόψει των αναμετρήσεων του Κυπέλλου μπάσκετ των ανδρών και της έναρξης της Α1 σε μερικές μέρες.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε πως: "Ήταν ένα φιλικό και θέλαμε να δούμε διάφορα σχήματα και ορισμένα πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Σε κάποιες καταστάσεις φάνηκε ότι ακόμη είμαστε μακριά και θα χρειαστεί υπομονή και επιμονή για να βγάλουμε αυτά που θέλουμε.

Εμφανίσαμε κάποιες αδυναμίες επιθετικά και μας βγήκαν και στην άμυνα στο ξεκίνημα. Εχουμε ακόμη και άλλα φιλικά παιχνίδια και θα δούμε εκεί τι μπορούμε να περιμένουμε.

Εμφανίσαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα, γιατί δεν έχουμε βγάλει ακόμη κάποια πράγματα, ενώ οι νέοι παίκτες που ήρθαν θέλουν κι άλλο χρόνο. Μας βγαίνει και η κούραση.

Καμία ομάδα δεν θα είναι έτοιμη στα ματς του Κυπέλλου, αν δεν περάσουν δύο μήνες στο πρωτάθλημα, δύσκολα κάποια ομάδα θα είναι έτοιμη.

Ο ψηλός που θέλουμε πρέπει να παίζει καλή άμυνα, να παίρνει ριμπάουντ, να τραβάει έξω την άμυνα του αντιπάλου και, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να έχει κάποιο μέγεθος".


Τα Δεκάλεπτα: 21-21, 45-33, 68-55, 79-66

ΠΑΟΚ: Τσαϊρέλης 11 (1), D.J. Cooper, Payne 8, Κασελάκης 13 (2), Μπόγρης 8, Μαργαρίτης 3 (1), Χαραλαμπίδης 16 (2), Τσόχλας 8 (1), Λιάπης, Δέδας 6 (2), Κόνιαρης 2, Vucicevic 4 (1), Κώττας

ΚΑΟΔ: Χρυσικόπουλος 19 (1), Polk 12 (1), Μπένας 7, Markovic 4, Jones 8 (1), Σλαφτσάκης 2, Covic, Ζάρας 7 (1), Σπυριδωνίδης 7 (1)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x