Stoiximan Super League

Νίκησε τον Παναθηναϊκό, αλλά «πληγώθηκε»

Η SKODA Ξάνθη πέτυχε μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως η προσοχή στρέφεται άμεσα στο ματς με τον Αστέρα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει αρκετά προβλήματα να λύσει.

Τα κεφάλια μέσα και η δουλειά συνεχίζεται. Τέλος στους πανηγυρισμούς από πλευράς SKODA Ξάνθης για τη νίκη με 4-2 επί του Παναθηναϊκού. Η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της για το δύσκολο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, διότι δεν υπάρχουν περιθώρια για ξεκούραση.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς τον Καρίμ Σολτάνι, καθώς έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του. Ο Κώστας Φλίσκας, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με το «τριφύλλι» και τη θέση του πήρε ο Παπαστεριανός, ακολούθησε μέρος τη προπόνησης της Παρασκευής. Ατομικό και πάλι ο Ράνος. Τραυματίας είναι και ο Φερνάντο Γουάλας που δεν προπονήθηκε.

Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Μανώλης Παπαστεριανός που θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό αλλά και ο Μανώλης Μπέρτος που θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τη Βέροια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x