TV

Νικητής το «Kick Off» του ΣΚΑΪ στη μάχη της τηλεθέασης!

Θεαματική πρεμιέρα για το πρωτάθλημα της Super League, νικηφόρα αγωνιστική πρεμιέρα και για το «Kick Off»!

Η κυριακάτικη αθλητική εκπομπή του ΣΚΑΪ με παρουσιαστές το σούπερ επιτυχημένο ραδιοφωνικό δίδυμο των Κ. Βαϊμάκη και Γ. Τσαούση και την εντυπωσιακή Χρ. Βραχάλη και σχολιαστές τους παρεμβατικούς και διεισδυτικούς Αλ. Σπυρόπουλο, Β. Βέργη, Β. Παπαθεοδώρου και Π. Βαρούχα συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν και κέρδισε την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού έναντι του ανταγωνισμού.

Παρά την προσπάθεια της ΕΡΤ να... προλάβει το «Kick Off», μετατοπίζοντας κατά τουλάχιστον 35 λεπτά την έναρξη της «Αθλητικής Κυριακής» (που άρχισε χθες λίγο μετά τις 21.30, ενώ την περασμένη περίοδο ξεκινούσε στις 22.05), η εκπομπή του ΣΚΑΪ επικράτησε στη μάχη της τηλεθέασης.

Το χθεσινό «Kick Off» είχε μέσο όρο 7,7% και το παρακολούθησαν 278.500 τηλεθεατές, ενώ η «Αθλητική Κυριακή» τερμάτισε με μ.ό. 7,1% και 244.951 τηλεθεατές.

Η διαφορά ήταν μεγαλύτερη στο «δυναμικό κοινό» 15-44, όπου η εκπομπή του ΣΚΑΪ είχε μ.ό. 5,9% και η εκπομπή της ΕΡΤ 4,4%.

Το «Kick Off» ήταν ο απόλυτος νικητής στο «νεανικό» κομμάτι του ανδρικού κοινού (18-30 ετών) με 12,56% έναντι 7,7% της «Αθλητικής Κυριακής». Μάλιστα, στους άνδρες 18-24 ετών η εκπομπή του ΣΚΑΪ έφτασε στο 21,1% (έναντι 15,6% του ομοειδούς προγράμματος της ΕΡΤ).

Στο σύνολο των τηλεθεατών, το «Kick Off» έφτασε δύο φορές μέχρι και στο 12,1% μέσα στο διάστημα 22.00-22.25 και κατέγραψε διψήφια νούμερα και σε πολλά άλλα σημεία κατά το πρώτο ημίωρό του. Αντίθετα, το peak της «Αθλητικής Κυριακής» ενόσω έπαιζε απέναντι στην εκπομπή του ΣΚΑΪ δεν έφτασε ποτέ σε διψήφιο ποσοστό (το πλησίασε, όμως, με 9,8% περίπου ένα τέταρτο πριν τις 23.00).

Επιδόσεις που επιβεβαιώνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο που απέκτησε στον τομέα της αθλητικής ενημέρωσης το κυριακάτικο πρότζεκτ του ΣΚΑΪ, το οποίο μέσα σε διάστημα μόλις ενός χρόνου κατάφερε να δημιουργήσει νέα δεδομένα στο τηλεοπτικό τοπίο και να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία που είχε επί δεκαετίες το ιστορικό brand της «Αθλητικής Κυριακής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x