Χάντμπολ

Νικολαΐδης: «Σίγουρα στην τετράδα η ΑΕΚ»

Μόνο υψηλούς στόχους μπορεί να έχει μια ομάδα σαν την ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα είπε ο Παναγιώτης Νικολαΐδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα της Handball League.

Για το ντέρμπι του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα της Handball League μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παναγιώτης Νικολαΐδης.

Ο ίντερ των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε στην προετοιμασία που έχει κάνει η ομάδα του, τονίζοντας πως είναι φτιαγμένη για να πρωταγωνιστεί, αλλά και ότι θα πάρει μια θέση στην τετράδα.

Αναλυτικά, όσα είπε στην εκπομπή «Playball» με τους Μάνο Ζερβάκη, Αλεξάνδρα Αξενίδου και Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου:

Για το ματς της Τρίτης: «Ξέρουμε πως ένα ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι πάντα ντέρμπι. Το συγκεκριμένο ματς θα δείξει ποιος έχει κάνει καλύτερη προετοιμασία και ποιος το θέλει περισσότερο. Έχουμε αφήσει πίσω μας έναν τελικό, που έγιναν από κακά γεγονότα. Το χρωστάμε στον εαυτό μας. Θα μετρήσει το πάθος, η δυναμικότητα και ποιος το θέλει περισσότερο».

Για την προετοιμασία: «Δείχνουμε μια πολύ καλή εικόνα μέχρι τώρα. Προσπαθούμε να βρούμε τον εαυτό μας, γιατί είμαστε μια ομάδα με πολλά νέα άτομα. Πρέπει να δέσουμε, να βρίσκουμε ο ένας τον άλλον μέσα στο γήπεδο. Νομίζω πως η ΑΕΚ μπορεί να πρωταγωνιστεί με όποιους παίκτες κι αν έχει. Στα φιλικά δείχνουμε πως πάμε καλά. Θα μπούμε δυνατά στο πρωτάθλημα».

Για το αν μπορεί η ΑΕΚ να διεκδικήσει τίτλους: «Η ΑΕΚ είναι πάντα σε θέση να πρωταγωνιστεί. Σίγουρα θα είναι μέσα στην τετράδα. Πηγαίνουμε για το νταμπλ. Έχει στηθεί έτσι η ομάδα ώστε να μπορεί να διεκδικήσει κάτι. Φέτος όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί. Θα είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Όπως και να έχει η ΑΕΚ θα είναι στην τετράδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x