Θαλάσσια Σπορ

Νικολαϊδου: «Στόχος η πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Ρίο»

Τη μεγάλη της επιθυμία να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016 εξέφρασε σε συνέντευξή της στον ΣΠΟΡ FM 94,6 η πρωταθλήτρια της κωπηλασίας, Κατερίνα Νικολαΐδου.

Την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016 το προσεχές καλοκαίρι έθεσε ως μεγάλο στόχο της η Κατερίνα Νικολαΐδου σε συνέντευξή της στον ΣΠΟΡ FM 94,6 στην εκπομπή «Playball» με τους Μάνο Ζερβάκη και Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου.

Η 22χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια της κωπηλασίας μίλησε για τη συνεργασία της στο διπλό σκιφ με τη Σοφία Ασουμανάκη.

Αναλυτικά, η συνέντευξη της Κατερίνας Νικολαΐδου στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τον επόμενο μεγάλο στόχο της:

«Ελπίζω να πάω στο Ρίο δε ζητάω κάτι άλλο. Τον Αύγουστο θα κριθεί η πρόκριση για την Ολυμπιακούς Αγώνες. Τώρα ξεκινούν για μας ουσιαστικά οι αγώνες, ώστε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα για τους Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα».

Για την παρουσία της στη διεθνή Ρεγκάτα στο Πιεντιλούκο και τη συνύπαρξή της με τη Σοφία Ασουμανάκη:

«Στο διπλό τα πήγαμε καλά και πήραμε την τρίτη θέση. Έχει πολύ μεγάλο ταλέντο η Σοφία Ασουμανάκη. Μέχρι το καλοκαίρι θα πάμε ακόμα καλύτερα».

Για την προετοιμασία της για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα:

«Αυτή τη στιγμή είμαι στην Κατερίνη για να ξεκουραστώ για δύο μέρες, αφού δεν καταλάβαμε φέτος το Πάσχα, αφού ήμασταν στην Ιταλία και από αύριο θα είμαστε όλοι στο Σχινιά όπου θα ξεκινήσει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x