Κώστας Νικολακόπουλος

Και να που λείπει ο Μποτία, που τον είχαμε όλοι μας ξεγραμμένο…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος στέκεται μέσα από το sport-fm.gr στις δηλώσεις του Καπίνο μετά την τελευταία γκέλα του Ολυμπιακού.

• Είδατε τι είπε ο Καπίνο, παρεμπιπτόντως μοναδικός Έλληνας στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού το Σάββατο, όταν ρωτήθηκε στη Νόβα για την άμυνα ανάγκης με την οποία έπαιξε η ομάδα του στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης;

• Αφού ανέλυσε τις συγκυρίες (τραυματισμούς Βούκοβιτς κλπ), στάθηκε και στον Μποτία, λέγοντας επί λέξει: «Λείπει κι ο αρχηγός της ομάδας μας, ο Μποτία, ο οποίος είναι ένας παίκτης που βοηθάει πάρα πολύ πίσω στην άμυνα, μία φυσιογνωμία που μας βοηθάει όλους μέσα στο γήπεδο».

• Ο Καπίνο μπορεί και αρθρώνει λόγο και για όποιον τον άκουσε μίλησε πολύ σωστά και δη σε μία δύσκολη στιγμή για τον Ολυμπιακό, μετά από μία τρίτη συνεχόμενη γκέλα. Είπε την πραγματικότητα. Τόσο ειδικά για το ματς με τον Αστέρα, παραδεχόμενος ότι η ομάδα του την πάτησε κατά βάση γιατί δεν μπήκε καλά και συγκεντρωμένα στο παιχνίδι, όσο και γενικά, τονίζοντας ότι οι ίδιοι οι παίκτες του Ολυμπιακού θα φταίνε αν χαθεί αυτό το πρωτάθλημα κι όχι ότι οι αντίπαλοι τους είναι καλύτεροι.

• Και μνημόνευσε ο Καπίνο και την απουσία του Μποτία, ενός παίκτη που ολόκληρο το καλοκαίρι όλοι εμείς τον είχαμε ξεγραμμένο. Αλλά που όπως αποδεικνύεται τελικά λείπει από την άμυνα. Άρα, ας μην βιαζόμαστε και ας περιμένουμε για το ποιος κάνει και το ποιος δεν κάνει και το ποιος είναι καλύτερος και ποιος λιγότερο καλός. Γιατί είμαστε πολύ νωρίς και με τον Ολυμπιακό να έχει αποκτήσει τέσσερις στόπερ (Βούκοβιτς, Ένγκελς, Σισέ, Ρισβάνη) βλέπουμε ότι έχουν έρθει έτσι τα πράγματα που λείπει ο Μποτία.

• Και βέβαια το πιο ουσιώδες ερώτημα είναι γιατί να απουσιάζει επί 2,5 ακριβώς μήνες πλέον ο Μποτία, από μία θλάση στις αρχές Ιουλίου…

• Όπως ερώτημα είναι και γιατί να υπάρχουν ήδη τόσες θλάσεις (Μποτία, Ταχτσίδης, Εμενίκε, Βούκοβιτς) και γενικά μυϊκά θέματα (πριν Σισέ, τώρα Κούτρης). Και μάλιστα σχεδόν όλες στους παίκτες-μεταγραφές.

• Άσχετο: ο Ολυμπιακός παίζει αύριο Κύπελλο με τον Αστέρα Τρίπολης κι η ΕΠΟ σήμερα, παραμονή του αγώνα, δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τον διαιτητή!!!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x