Κώστας Νικολακόπουλος

Κι ο Ομάρ είναι εδώ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για την «επιστροφή» του Ομάρ, αλλά και την συνύπαρξη με τον Φιγκέιρας.

• Θα είναι ευχής έργον για τον Ολυμπιακό, και φυσικά για το ίδιο το παιδί, αν ο Ομάρ συνεχίσει αυτό που μας έδειξε χθες, στο πρώτο φιλικό του πρωταθλητή Ελλάδας στο Βέλγιο.

• Ουσιαστικά ο Νορβηγός με τις ρίζες από τη Βόρεια Αφρική μας είπε με την χθεσινή παρουσία του ότι είναι κι αυτός εδώ!

• Ήταν το δεύτερο του παιχνίδι προετοιμασίας, το πρώτο στην αρχική ενδεκάδα, αφού με τον Πανιώνιο τις προάλλες είχε μπει αλλαγή για μισή ώρα. Κι ο Ομάρ έβγαλε μία εικόνα θετική, σοβαρή, τέτοια που τον καθιστά απολύτως σοβαρό διεκδικητή της θέσης του δεξιού μπακ, μαζί με τον Φιγκέιρας.

• Ο Ελαμπντελαουί, που είχε να παίξει στον Ολυμπιακό από το περασμένο φθινόπωρο (!), ήταν αξιόπιστος αμυντικά (με αποκορύφωμα μία πολύ δύσκολη, έως και ρισκαδόρικη, θεαματική επέμβαση του) και με πολλές βοήθειες μπροστά (με αποκορύφωμα το ωραίο του γκολ), σε συνεργασία με τον Πάρντο, με τον οποίο μην ξεχνάμε έπαιζαν μαζί μία σεζόν στη δεξιά πλευρά του Ολυμπιακού.

• Η ποδοσφαιρική λογική λέει ότι ο Ομάρ θα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού του μετά από ένα ολόκληρο χρόνο και φέτος θα είναι έτοιμος να γίνει πάλι ο Ομάρ που ξέραμε επί μία διετία.

• Κι όχι μόνο αυτό. Δική μου άποψη είναι ότι όσο δεν παίρνει ο Ολυμπιακός άλλο αριστερό μπακ, θα ήταν ό,τι το καλύτερο προς στιγμήν να παίξει με Ομάρ δεξιά και Φιγκέιρας αριστερά. Όπως είχε κάνει πέρσι στο β΄ημίχρονο στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1, σε ένα ντέρμπι τίτλου, που είχε κριθεί με μία σέντρα ακριβείας του Φιγκέιρας, στο κεφάλι του σκόρερ Μιλιβόγεβιτς…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x