Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Ανσαριφάρντ «είναι καλά», η απόδειξη (video)

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μέσα από ένα βιντεάκι κάνει δύο-τρεις παρατηρήσεις για την κατάσταση του Ανσαριφάρντ τον τελευταίο καιρό.

· Με τον Εμενίκε μία να παίζει και πέντε (!) να μην παίζει, τον Τζούρτζεβιτς σε ψυχολογία γύρω στο…μηδέν και τον Μπεν να έχει μείνει 40 ημέρες (!) έξω από μία θλάση, είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε καλή κατάσταση ο Ανσαριφάρντ.

· Κι ο Καρίμ όσο παίζει εδώ και κάμποσο καιρό δείχνει να είναι καλά. Με εξαίρεση το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, όπου όντως δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, ο διεθνής Ιρανός βοηθάει την ομάδα, είναι κοντά στο γκολ, έχει καλές συνεργασίες, κάνει κινήσεις ανοίγοντας χώρους και γενικά έχει θετική συμμετοχή στο παιχνίδι.

· Αλλά και με την Εθνική του όταν αγωνίζεται, επιβεβαιώνει την αρκετά καλή του κατάσταση. Έχει ενδιαφέρον το βιντεάκι από την τελευταία διεθνή συμμετοχή του, προχθές, στο φιλικό Ιράν-Παναμά 2-1 που έγινε στην Αυστρία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των Ιρανών για την παρουσία τους στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το καλοκαίρι στη Ρωσία.



· Υπάρχουν τέσσερα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα με πρωταγωνιστή τον Καρίμ.

· Ο Ανσαριφάρντ φοράει τη φανέλα με το Νο 10 και μπορεί κάποιος να δει στο 00.08 με τι ωραία κίνηση ξεφεύγει από τα σέντερ μπακ και το πώς δέχεται την μπάλα από το συμπαίκτη του (ανεξάρτητα στη συνέχεια από το άστοχο σουτ).

· Στο 00.15 έχει βγει εκτός περιοχής, σε θέση έξω αριστερά και μπαίνοντας στην περιοχή τσιμπάει αριστοτεχνικά την μπάλα με το αριστερό, κερδίζοντας πέναλτι, με το οποίο κι άνοιξε το σκορ η ομάδα του.

· Στο 00.57 πάλι κινούμενος εκτός περιοχής, καταφέρνει και απαλλάσσεται με δεξιοτεχνικό τρόπο από τον αντίπαλο στόπερ με μία έξοχη περιστροφή του σώματος του και με ωραία πάσα τον βγάζει φάτσα απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 2-0.

· Και στο 1.55 ξανά έχει κινηθεί πολύ όμορφα εκτός περιοχής κι υποδεχόμενος την μπάλα, αποφεύγει υπέροχα τον αντίπαλο του και απλά στέκεται άτυχος στο τελείωμα της φάσης, αφού ενώ το σουτ είναι φαρμακερό, φεύγει ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι

· Τέσσερις στιγμές μέσα στα πρώτα 35 λεπτά του αγώνα, όπου πραγματικά αξίζει κάποιος να παρατηρήσει πόσο ωραίες κινήσεις έχει κάνει ο άσος του Ολυμπιακού, που άξιζε να τελειώσει αυτό το ματσάκι με ένα γκολ, μία ασίστ κι ένα κερδισμένο πέναλτι στο ενεργητικό του…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x