Κώστας Νικολακόπουλος

Οι 23 «πρώτοι» του Χάσι και το ρόστερ Νο 2!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος βλέπει μέσα από το sport-fm.gr το ρόστερ του Ολυμπιακού με ένα άλλο τρόπο!

* Στο χθεσινό φιλικό δεν έπαιζαν λόγω τραυματισμών οι Μποτία, Ρέτσος, Ταχτσίδης, Μπεν, όπως κι ο ανέτοιμος Βούκοβιτς, πέντε παίκτες που υπολογίζει ο Χάσι.

*Και παρά τις απουσίες αυτές υπήρξαν άλλοι πέντε ερυθρόλευκοι, τους οποίους δεν έβαλε λεπτό: Ντε Λα Μπέγια, Ζντιέλαρ, Μαρτίνς, Ελιουνούσι, Μανθάτη. Στα δικά μου τα μάτια, ο Κοσοβάρος τεχνικός έδειξε ότι στα βασικά πλάνα του αυτή την στιγμή είναι οι 17 που έβαλε χθες, συν τους πέντε απόντες και τον γκολκίπερ Γιαννιώτη. Μιλάμε για 23 παίκτες.

*Σκεφτόμουν λοιπόν ότι ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή έχει πραγματικά ένα ολόκληρο δεύτερο ρόστερ, πίσω από αυτούς τους 23 παίκτες! Ένα ρόστερ που αποτελείται από τους ήδη «κομμένους» παίκτες, αλλά κι από αυτούς που φαίνεται ότι θα κοπούν-γιατί στο Βέλγιο ήταν 30 παίκτες κι ο Χάσι έχει πει ότι θέλει να δουλέψει με 25.

*Κοιτάξτε λοιπόν τι ενδεκάδα φτιάχνουν οι υπόλοιποι παίκτες, πέραν των 23 που εν πρώτοις φαίνεται να υπολογίζει κατά βάση ο προπονητής: Χουτεσιώτης, Βούρος, Ρισβάνης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ζντιέλαρ, Κασάμι, Μαρτίνς, Γιαννιώτας, Βέργος, Ελιουνούσι!
Με πάγκο Σκαφίδα, Γούτα, Σάλιακα (βασικός στην Εθνική Ελπίδων και βασικός πέρσι στην ομάδα του στην Κύπρο), Λάτσι, Νίκο Μαρτίνες, Μανθάτη, Τόλι-Βρουσάϊ-Μεγαρίτη-Ντουμάνη (κι οι τέσσερις ήταν στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία και πήγαν μια χαρά), Παντελάκη (βασικός πέρσι στον Κισσαμικό, στη Β΄Εθνική), Καραγεώργη

*Προσέξτε, ότι δεν βάζω μέσα τους παίκτες, τους οποίους έχει ήδη δανείσει ο Ολυμπιακός, τον Βιάνα, τον Καραμάνο, τον Μπουχαλάκη και τον Τσιμίκα!

*Σοβαρά τώρα, το Νο 2 ρόστερ του Ολυμπιακού τι ψάρια θα έπιανε; Δηλαδή μία ομάδα με τέτοιο ρόστερ δεν θα πήγαινε καλά στο ελληνικό πρωτάθλημα;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x