Κώστας Νικολακόπουλος

Οι κάθετες Οτζίτζα, Ταχτσίδη σε Κούτρη και τα «ποιήματα» του Σισέ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr δύο πράγματα για τον Ολυμπιακό, με αφορμή το 5-1 επί του Πλατανιά.

• Το παιχνίδι με τον Πλατανιά δεν είναι από αυτά που προσφέρονται για υψηλή κριτική και για ασφαλή συμπεράσματα. Αλλά αν μη τι άλλο είδαμε κάποια πράγματα από πλευράς Ολυμπιακού, που άρεσαν.

• Για παράδειγμα, επιτέλους είδαμε κάθετο παιχνίδι, κάτι που είχε λείψει πολύ από την ομάδα. Τα χάϊλαϊτς του αγώνα είναι εδώ και μπορεί κάποιος να τσεκάρει το πόσο ωραία έπαιξαν κάθετα κι ο Οτζίτζα στη φάση του 1-0 (00.01), αλλά και ο Ταχτσίδης στη φάση του 4-0 (02.43). Και των δύο οι κάθετες είχαν αποδέκτη τον Κούτρη, που σε όλο το ματς πλαγιοκοπούσε με συνέπεια την αντίπαλη άμυνα.

• Όπως ενδιαφέρον έχουν κι οι εκτελέσεις των στημένων φάσεων, από τις οποίες προήλθαν τα δύο γκολ με το κεφάλι, από τους στόπερ.

• Στη φάση του 2-0, η πρώτη φωτογραφία δείχνει που είναι ο (σκόρερ) Μποτία, την στιγμή της σέντρας του Μάριν-είναι αρκετά έξω από την περιοχή! Η δεύτερη φωτογραφία δείχνει που είναι ο Μποτία την στιγμή της κεφαλιάς-γκολ: σχεδόν στο πέναλτι! Έκανε δηλαδή φοβερή κίνηση ο Ισπανός, αλλά κι ο Μάριν του έστειλε την μπάλα εκεί που έπρεπε.

inner

inner

• Στη φάση του 3-0, η πρώτη φωτογραφία δείχνει που είναι ο (σκόρερ) Σισέ την στιγμή της σέντρας: πολύ μακριά από το πρώτο δοκάρι. Η δεύτερη φωτογραφία δείχνει που είναι ο Σισέ την στιγμή της κεφαλιάς-γκολ: ακριβώς στο ύψος του πρώτου δοκαριού! Κι εδώ είχαμε μία εκπληκτική κίνηση από πλευράς του στόπερ, αλλά και μεγάλη ακρίβεια στην πάσα (πάλι) του Μάριν.

inner

inner

• Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να δείτε αυτό το γκολ εδώ, για να θαυμάσετε την κίνηση του Σισέ. Και να δείτε κι εδώ το άλλο γκολ που έχει βάλει ο Σισέ, με τον Πανιώνιο.

• Πολύ απλά, γιατί το παιδί δεν έβαλε απλά δύο γκολ με κεφαλιές από στημένες φάσεις. Έβαλε δύο γκολ ποιήματα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x